Magyar szövegértéshez milyen tippeket tudtok adni? (érettségi)
A legfontosabb: légy nyugodt. Egy pillanat erejéig ne gondold, h érettségi, meg ez nagyon fontos.. stb... mert ha ezen kattog az agyad, biztos nem fog sikerülni. Sajnos én reál tantárgyból vok jobb, ergo a magyar nekem is nagyon döcögösen ment mindig is és én is izgulok, de megpróbálom a lehető legjobban megírni én is holnap az érettségit. Amúgy ne aggódj, mert nem te vagy az egyedüli, aki többször elolvassa a kérdéseket. A próbaérettségit is úgy írtam meg, h a végén kívűlről fújtam a szöveget a kérdésekkel együtt, annyiszor elolvastam.
Szóval relax és sok sikert! :)
Egy szintén idén érettségiző diák :)
lehet, hogy nem mondok újat, mert a tanárnak illik valamiféle felvilágosítást adni erről;
szóval a legfontosabb, hogy mielőtt elolvasod a szöveget, alaposan olvasd át a kérdéseket, ez nagyon sokat számít. időt takarítasz meg vele, és van sansza, hogy jobban meg is érted a szöveget a kérdés fényében és vissza.
sok sikert neked is holnap, nekem majd a matek lesz érdekes :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!