Tényleg ennyire nehéz a földrajz érettségi?
Figyelt kérdés
én föciből mindig 4-es 5-ös voltam, de ahogy ezeket a teszteket töltögetem elég kevés a pontszámom. és ráadásul nem volt föcikönyvünk és ilyeneket amiket láttam az előző érettségi feladatokban nem is tanultunk (földtörténet, ásványok stb)2012. máj. 6. 15:34
1/3 anonim válasza:
A földrajz érettségi a legkönnyebb az összes közül, viszont ha nem tanultál könyvből, akkor lehet h nehéz lesz neked, mert az a követleményrendszer alapján van kidolgozva, azokat kérdezik kb. bennne
2/3 anonim válasza:
Annyira nehéz, mint az előző évek feladatsorai.
Remélem, nem idén érettségizel, mert akkor már sok esélyed nincs. De ha nem idén, akkor oldogasd meg szépen sorban az elmúlt évek feladatsorait és ha találsz benne olyan anyagrészt, ami nem világos, nézz utána és tanuld meg.
3/3 A kérdező kommentje:
idén érettségizek és már sok előző év feladatát megcsináltam.
2012. máj. 7. 12:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!