Matek érettségire hogyan készüljek?
Figyelt kérdés
Ti mit ismételtek? Vagy mit gyakoroltok rá? Van valakinek valamilyen jó tippje esetleg?
Már nagyon izgulok... Eddig inkább azokra készültem, amiket konkrétan követel az egyetem, de azért ebből se ártana olyan 80% körülit írni... :-S
2012. máj. 4. 23:07
21/22 anonim válasza:
Az összehasonlító elemzés novellaelemzés volt végeredményben. Novellaelemzés, és két novella állt hozzá rendelkezésre.
Nem tudom, magamból kiindulva, utálok elemezni és nem is tudok. 3 óra nem elég nekem, hogy normális fogalmazást írjak, és nem tudom bő lére ereszteni a dolgokat.
Mindezek ellenére írtam egy három és fél oldalas fogalmazást, aminek van eleje, vége és úgy érzem, normális tartalma is.
22/22 anonim válasza:
Na mondjuk az tényleg szemétség volt, hogy nem volt versösszehasonlítás, csak verselemzés és nem volt novellaelezmés csak novellaösszehasonlítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!