Legalább 20%-ot el lehet simán érni érettségin mindenből, ha évközbe 3as voltam?
Akik idén érettségiznek! Ti már teljesen felkészültnek érzitek magatokat a jövőheti érettségire?
Akik már érettségiztek! Ugye nem lesz vészes és egy 20%-ot bárki össze tud hozni legalább? Nagyon félek, főleg a magyartól, mert mi csak az érvelést meg a novella elemzést néztük át párszor. De inkább az elemzést, de nekem nagyon nem megy...most olvasgatok minta elemzéseket, de iszonyat félek, hogy abból nem jön össze a 20%...:/
Nonababy
Mire gondolsz? Az első feladatos sorrendre vagy a William Shakespeare, Kosztolányi Dezső idézetesre? Mindkettő egy g.ciség volt, de szerintem amúgy könnyű volt. Max egy-két pontot bukok, viszont a második felében nagy szemétség volt, hogy novella összehasonlítás és verselemzés volt. Eddig mindig novella elemzés és vers-összehasonlítás volt... na mindegy, azért tudtam két és fél oldalt írni a Tetemre hívásról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!