Hogy lehet érettségin emlékezni mindenből a négyéves anyagra?
Meg kell tanulni.
Nem most egy hónap alatt, hanem az előző 4 (12) év alatt folyamatosan.
Ha most állsz neki, el se kezdd!
Emlékezni fogsz,főleg ha nem magolós vagy.Én sosem voltam jó tanuló,legalábbis eminens diák nem.Utáltam magolni,inkább csak megtanultam aztán ami ment ment,ami nem nem.
Remek lett az érettségim,magamtól jöttek a dolgok.Nem minden, de sokat rizsáztam.enni fog ne félj:)
Én soha nem tanultam semmit, csak szünetekben átnéztem dogára az anyagot. Gimnáziumban végig 3-as, 4-es tanuló voltam, 1-2 tantárgyból 2-es és volt pár amiből elcsíptem az 5-öst.
Tehát sosem tanultam.
Ehhez képest az írásbeli érettségim matekból 45% lett, magyarból 80%, töriből 85% (minden benne van az atlaszban), angolból 92%.
Szóbelire nekünk nem kellett megtanulni a 4 éves anyagot, hanem kaptunk minden tantárgyból 20 tételt (kb egy tétel 1, max 2 oldal)...
Azokat 1 hétig tanultam, de akkor tényleg napi 10-12 órát. Végül jól is ment és nem sok kellett volna a 400 ponthoz (igaz van egy felsőfokúm).
Tehát no para, ha egy hetet rászánsz a szóbelikre úgy, hogy semmi tudásod sincsen akkor is jó leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!