Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hogy lehet érettségin emlékezn...

Hogy lehet érettségin emlékezni mindenből a négyéves anyagra?

Figyelt kérdés
Oké, nyilván ismételni kell, de akkor is nekem túl soknak tűnik az egész ahhoz, hogy x idő alatt újratanuljam. Ráadásul arra sem emlékszem amit 1 hónapja vettünk.
2010. máj. 28. 08:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
33%

Meg kell tanulni.

Nem most egy hónap alatt, hanem az előző 4 (12) év alatt folyamatosan.

Ha most állsz neki, el se kezdd!

2010. máj. 28. 08:51
 2/12 A kérdező kommentje:
Folyamatosan tanultam és tanulok, végig szinte kitűnő is voltam, mégse emlékszem semmire.
2010. máj. 28. 08:54
 3/12 anonim válasza:
100%
magolós vagy?
2010. máj. 28. 08:58
 4/12 A kérdező kommentje:
Nem.
2010. máj. 28. 09:00
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Emlékezni fogsz,főleg ha nem magolós vagy.Én sosem voltam jó tanuló,legalábbis eminens diák nem.Utáltam magolni,inkább csak megtanultam aztán ami ment ment,ami nem nem.

Remek lett az érettségim,magamtól jöttek a dolgok.Nem minden, de sokat rizsáztam.enni fog ne félj:)

2010. máj. 28. 09:10
 6/12 anonim ***** válasza:
sehogy. tippelsz. menni fog.
2010. máj. 28. 09:22
 7/12 anonim ***** válasza:
0%

Én soha nem tanultam semmit, csak szünetekben átnéztem dogára az anyagot. Gimnáziumban végig 3-as, 4-es tanuló voltam, 1-2 tantárgyból 2-es és volt pár amiből elcsíptem az 5-öst.

Tehát sosem tanultam.

Ehhez képest az írásbeli érettségim matekból 45% lett, magyarból 80%, töriből 85% (minden benne van az atlaszban), angolból 92%.

Szóbelire nekünk nem kellett megtanulni a 4 éves anyagot, hanem kaptunk minden tantárgyból 20 tételt (kb egy tétel 1, max 2 oldal)...

Azokat 1 hétig tanultam, de akkor tényleg napi 10-12 órát. Végül jól is ment és nem sok kellett volna a 400 ponthoz (igaz van egy felsőfokúm).

Tehát no para, ha egy hetet rászánsz a szóbelikre úgy, hogy semmi tudásod sincsen akkor is jó leszel.

2010. máj. 28. 09:26
 8/12 anonim ***** válasza:
49%
Az érettségi egy lófütty, pláne, hogy nincs érdekük megbuktatni, mert akkor a nyakukon maradsz. Ha mindenből kb átnézel dolgokat, az már elég egy terjedelmes rizsához. A jó jegyhez szerencse is kell, ha nem tanulsz annyira alaposan.
2010. máj. 28. 09:28
 9/12 anonim válasza:
100%
Én egy szót enm tanultam érettségire!erre esküszöm!sőőt még 4 év alatt sem... utána még ugyanígy a szakmunkás vizsgámra sem, és mind2 meglett!!! Komolyan! egyszerűen olyan stresszhatás éri az embert hogynekem minden előjött amit órán tanultunk... szerencsás tételeket is húztam, egyedül magyarból kellett újat huzniom, hétfőn 5óra előőtt fél órával,mert az nem ment... de utána józsef attiláról ment a rizsa!! nem azt mondom, hogy ne tanuljatok, de az én szerencsés példám talán megnyugtat, ha meg tnaultál akkor ne aggódj, nincs miért! Báár azt az idegbetegséget amit én átéltwm tudván, hogy nem atnultam túl sokat... hááát nem kívánom senkienk. mikor mentünk aznp a suliban olvastam olvastam olvastam az sokat számított! Sok szerencsét, és ne aggódj, sztem nem naon buktatnak,a hhoz nagyon kukának kéne lenned!
2010. máj. 28. 09:37
 10/12 anonim ***** válasza:
Magyarból nem kell emlékezned a 4 év anyagára, mert szövegértés és szövegalkotás van. Matekból ha gyakorolsz, simán megy, nem olyan nehezek a feladatok, bár szerintem egyre nehezebbek lesznek ezután. Töriből minden benne van a forrásban, és használhatsz atlaszt, a nyelvet pedig csak használnod kell. Ezek a kötelezőek, és kb egyikre sem kellett megszakanod. Mi a kérdés?
2010. máj. 28. 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!