Kamaszok, rátok tekintettel van otthon a családotok az érettségi miatt?
Én 3 éve éltem meg az érettségit akkor engem hagytak tanulni, sőt ha úgy volt segítséget is kaptam.
Most a húgomon van a sor szüleim abba tekintettel vannak rá is hagyják tanulni hogy agyilag felfrissüljön persze nem egész nap. És nem adnak neki házimunkát sem meg nem zavarják el mindenért valahová, meg nem hangoskodnak meg semmivel nem zavarják, csak akkor ha életbe vágó dologról van szó. Én húgom nagyon keményen készül a vizsgákra plusz mellette eljár kocogni is meg bármi más, pont azért hogy kicsit kitisztuljon az agya. Nálunk nincs ezzel gond hogy valakit nem hagynak tanulni, sosem volt baj ebből.
Nálunk folyamatosan megy a patária, és akkor sem csillapodtak a kedélyek (2 éve érettségiztem). Aztán később, az egyetemen sem lett jobb (pedig ott aztán sokkal komolyabb, nehezebb vizsgák is vannak). Semmire nincsenek tekintettel, akár vizsga előtti este órákig is képesek velem üvöltözni, hogy én vagyok a világ leglustább és legszemetebb "kölyke".
Próbálj meg akkor tanulni, amikor nincsenek otthon, meg próbáld meg kizárni kicsit a külvilágot. Muszáj lesz, az ilyen emberektől ne várj jót...
Kérdező, te írtál butaságot. Ha a húgodat zavarja a dolog, úgyis szól, ne legyél már a szószólója. Mellesleg a 18 körüli GYEREKEK elég erős beszólás.
És az sem igaz, h aki mellett hangoskodnak, az nem tud kitűnőre vizsgázni. Nekem két mostohaöcsém van, ők végigbeszélik-kiabálják-játsszák a délutánt, egy ajtó választ el tőlük, mégis sikerült egyszerre két tárgyból 5-re szigorlatoznom (mindkettő 3 félév anyaga).
Szóval, aki akar, az tud tanulni, aki meg nem, az nem. Én pl. el nem tudnám képzelni, h zene, tv mellett magoljak, unokabátyám simán képes rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!