Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha egy suli nevében ottvan az...

Ha egy suli nevében ottvan az is, hogy gimnázium és az is, hogy szakközépiskola, akkor az mit jelent?

Figyelt kérdés
Mármint értem úgy,hogy az szakmával vagy érettségivel végződik?:) és milyen a kollégista élet?
2012. máj. 1. 11:50
 1/4 anonim ***** válasza:

Az azt jelenti, hogy van szakközépiskola része is, meg gimi része is és a végzettség attól függ, hogy te gimibe vagy szakközépbe iratkoztál e be...

A középsulis kolis életről nem tudok nyilatkozni, de én mélységesen utáltam volna szerintem a kötelező tanulós órák miatt. Nomeg a kijárás lekorlátozása miatt.

2012. máj. 1. 11:53
 2/4 anonim ***** válasza:
A szakközépiskola NEM AD SZAKMÁT 2012-ben. Ezt ne felejtsétek már el!
2012. máj. 1. 12:04
 3/4 anonim ***** válasza:
A szakközépiskola +1-2 év tanulás után ad szakmát, de gondoltam ez egyértelmű. (első voltam)
2012. máj. 1. 13:04
 4/4 anonim ***** válasza:
52%

"Mármint értem úgy,hogy az szakmával vagy érettségivel végződik?:)"

A kérdezőnek mondtam, a te válaszodat el sem olvastam, mert nem érdekel.

2012. máj. 1. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!