Ha egy suli nevében ottvan az is, hogy gimnázium és az is, hogy szakközépiskola, akkor az mit jelent?
Figyelt kérdés
Mármint értem úgy,hogy az szakmával vagy érettségivel végződik?:) és milyen a kollégista élet?2012. máj. 1. 11:50
1/4 anonim válasza:
Az azt jelenti, hogy van szakközépiskola része is, meg gimi része is és a végzettség attól függ, hogy te gimibe vagy szakközépbe iratkoztál e be...
A középsulis kolis életről nem tudok nyilatkozni, de én mélységesen utáltam volna szerintem a kötelező tanulós órák miatt. Nomeg a kijárás lekorlátozása miatt.
2/4 anonim válasza:
A szakközépiskola NEM AD SZAKMÁT 2012-ben. Ezt ne felejtsétek már el!
3/4 anonim válasza:
A szakközépiskola +1-2 év tanulás után ad szakmát, de gondoltam ez egyértelmű. (első voltam)
4/4 anonim válasza:
"Mármint értem úgy,hogy az szakmával vagy érettségivel végződik?:)"
A kérdezőnek mondtam, a te válaszodat el sem olvastam, mert nem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!