Mit tegyek? Nagyon félek, hogy megbukok.
Figyelt kérdés
Idén új matektanárt kaptunk, aki nagyon rosszul magyaráz és olyan feladatokat ad fel, amilyeneket órán nem is csináltunk. Mivel nem sikerültek túl jól a dolgozataim, ezért minden órán kihív a táblához és beéget. Nagyon félek minden matekórától. Járok különtanárhoz is, de semmi látszata. Érdekes, tavaly erőfeszítések nélkül 3-as voltam matekból és a többi tantárgyból is 4-es, 5-ös vagyok. Már teljesen kikészültem, hogy hiába tanulok, nem tudok javítani, többször célzott rá, hogy meg fog buktatni.2012. ápr. 22. 10:11
1/2 anonim válasza:
Szerintem kérd meg udvariasan, hogy magyarázza el neked egyik szünetben vagy suli után.
14/L
2/2 anonim válasza:
Van olyan osztálytársad, aki érti a matekot és tudna segíteni? Kérd meg, biztos segít.(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!