Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Kitehetnek-e az iskolából ha...

Kitehetnek-e az iskolából ha 250 óra fölött hiányoztam? (igazoltan)

Figyelt kérdés
Na szóval, az van, hogy 250 óra fölött hiányoztam betegség stb. Jó tanuló vagyok,legtöbb tantárgyból megvan a 3 db jegyem is, de azt mondták, hogy lehet, hogy osztályozót kell tennem sok tantárgyból mivel kigyűlt a 250 óra hiányzásom :S Ha tovább szeretnék tanulni (11.es vagyok) felvételinél nézik hogy osztályozót kellett tennem? Ez olyan mintha megbuktam volna? Segítsetek légyszi!! :)

2012. ápr. 12. 18:03
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
*350 hiányzása volt,amiből kb 200 igazolatlan. remélem,hogy ezért nálam ez nem lesz így,mert igazolatlanom nincs is.
2012. ápr. 12. 19:11
 12/16 anonim válasza:
Ha nincs igazolatlanod akkor nem rúghatnak ki. Azt hiszem 30 igazolatlan felett rúgnának ki. Hát igen, a jó jegyeknek lőttek lőttek, de nekem szerencsém volt mert matekból buktam volna, de ott megkaptama kettest. Fizikából pedig a felelésem jó nagy egyes lett volna, de osztályzón nem buktatnak meg senkit, csak ha totál aberrált vagy.
2012. ápr. 12. 19:19
 13/16 anonim válasza:
Amúgy szerintem ne parázz, tök egyszerű lesz, csak kicsit fárasztó. De túl fogod élni.
2012. ápr. 12. 19:19
 14/16 anonim ***** válasza:
azért rúgták ki + bírságolják mmeg majd a szüleit, mert igazolatlan volt! neked igazolt. egyszer énis fél évet hiányoztam egyhuzamban műtétek miatt.
2012. ápr. 12. 20:15
 15/16 A kérdező kommentje:
én is igazoltan hiányoztam!!!!
2012. ápr. 12. 20:20
 16/16 A kérdező kommentje:
Ja már értem :) köszi
2012. ápr. 12. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!