Kitehetnek-e az iskolából ha 250 óra fölött hiányoztam? (igazoltan)
Figyelt kérdés
Na szóval, az van, hogy 250 óra fölött hiányoztam betegség stb. Jó tanuló vagyok,legtöbb tantárgyból megvan a 3 db jegyem is, de azt mondták, hogy lehet, hogy osztályozót kell tennem sok tantárgyból mivel kigyűlt a 250 óra hiányzásom :S Ha tovább szeretnék tanulni (11.es vagyok) felvételinél nézik hogy osztályozót kellett tennem? Ez olyan mintha megbuktam volna? Segítsetek légyszi!! :)2012. ápr. 12. 18:03
1/16 anonim válasza:
Én 10.-ben haladta meg a 250 órát. Minden tantárgyból osztályzót kellett tennem. Énekből is. Tehát a mostani jegyeid már nem számítanak, az osztályzóvizsgán szerzett jegyeid lesznek beírva év végi jegyként. Ez nem olyan mintha megbuktál volna, és továbbtanulásnál sem fog számítani. Úgy általában a tanárok utálják az ilyet, és hamar végezni szeretnének vele, szóval nem lesz olyan nehéz. Bár ez iskolafüggő. Én egy nap alatt osztályzóztam mindenből... hát nem egy kellemes dolog, de túl lehet élni. Ja és amúgy az összes tantárgyból vizsgáznod kell, nem számít hány/milyen jegyeid vannak.
3/16 anonim válasza:
így van, annyi hogy osztályozó vizsgát kell tenned minden tárgyból, és az lesz a biziben, ez fog számítani a 11. évfolyamos évvégi jegyednek, amit ha szeretnél, beszámítanak a pontjaidba. semmi hátrányod nem származhat belőle, ha ügyesen felkészülsz. sok sikert, és jó tanulást! egyébként a bukást sem nézik, mert a bukáskor is az x. évi érdemjegyed a pótvizsgán szerzett jegyed.
4/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :) akkor az osztályozó az suli végén van júniusban? és ez a jegy kerül be?
2012. ápr. 12. 18:32
5/16 A kérdező kommentje:
ja és ez szóbeli vagy írásbeli vagy mind2?
2012. ápr. 12. 18:34
6/16 anonim válasza:
én úgy tudom - nem 100%, hogy nyáron van, a pótvizsgák idején. van szóbeli, írásbeli, a tanártól függ. le kell mindenkivel ülni konzultálni egyenként, hogy mit kell tudnod, mit nem!
7/16 anonim válasza:
Nekem június 3-án volt (szerintem neked is ekörül lesz). Írásban felkészülhettem, majd felelnem kellett. Tesi húzós volt, 5 kört kellett volna futni, de a tanár rendes volt és elég volt 3 kör. Tanárfüggő :) Amúgy kellemetlen egy nap mindenből, de nem olyan nagy cucc, egyszerű felelés az egész.
8/16 A kérdező kommentje:
Hehe :D értem,de az a gond, hogy eddig jó jegyeim vannak nagyon és ha ezt lerontom ezzel akkor nem fogok örülni :D:D
2012. ápr. 12. 18:56
9/16 anonim válasza:
hát, ha már tudod azokat amiből jó jegyed volt, akkor csak meg kell tanulni a maradékot:)
10/16 A kérdező kommentje:
Igen:) de akkor kirúgni nem rúghatnak ki? mert épp tegnap rúgtak ki egy gyereket a suliból akinek kb 35
2012. ápr. 12. 19:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!