Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mi legyek szerintetek, ha...

Mi legyek szerintetek, ha ezekben vagyok jó? (lent)

Figyelt kérdés

A legjobb szerintem töriből vagyok, ott minden dogám 90-95%-os, és matekból is ,vagy abból van pár rosszabb jegy is de naggyából értem, és nagyon jól rajzolok

Igazából másból is 5-ösöm vagy de ezek a legjobbak és érdekelnek is

egyedül a nyelvekből nem vagyok annyira jó de azért a nyelvvizsgát le tudnám tenni ha ráállok, ja és eszméletlen rossz a helyesírásom:S

2012. ápr. 8. 09:11
 1/4 A kérdező kommentje:

ja és valami jól kereső, nem túl unalmas monkát ha tudnátok ajánlani:)

és hogy ezekkel igy hova menjek továbbtanulni

2012. ápr. 8. 09:13
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha a matekot és törit emeled ki, én a gazdasági szakokat mondanám. Viszont egyébként meg nem ajánlanám ezeket, mivel kb mind fizetős, meg persze eléggé telített a pálya. (van jópár ismerősöm, aki pl Corvinuson végzett, gazdasági szakon, és kb 70%uk közelítőleg se olyan munkahelyen dolgozik, szóval érdemes átgondolni, mivel ők még ráadásul jó helyre is jártak. )

De amúgy minden területen vannak kiemelkedő emberek, akik úgyis sikeresek lesznek. :)

Vagy ha a matek és rajz párosítást nézzük, ott van például az építész szak, gondolom tanulnak művészettörténetet, vagy talán vannak törisebb tárgyaik is. Mondjuk ez nyilván akkor jó, ha szeretsz tervezni és van némi művészi érzéked. Vagy ipari és formatervező mérnök (ez is a rajz és matek miatt)

2012. ápr. 25. 18:30
 3/4 anonim ***** válasza:
töri + matek = közgáz.
2012. ápr. 25. 18:43
 4/4 A kérdező kommentje:
igen énis az építész szakon goldolkoztam csak oda kell a fizika is szerintem...éshát az annyira nem megy, abbólis ötös vagyok és ha elvagyarázzák akkor értem is de nem szeretemm.
2012. ápr. 26. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!