Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mi lesz, ha nem vesznek fel?

Mi lesz, ha nem vesznek fel?

Figyelt kérdés
Csak a BGF-re jelentkeztem, ott töb kart is megjelöltem, többek között egy OKJ-s képzést. A tervezett 410+ pont helyett csak 360 jött össze, amivel elég nagy az esély, hogy nem kerülök be. Szeretnék egy budapesti kereskedelmi suliba kerülni, államilag támogatott karra, hogy működik ez a pótfelvételi dolog, és esetleg ha ajánlanátok iskolát megköszönném. A pontszámom maximum 365 lesz előreláthatólag
2009. jún. 16. 00:18
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
OKJ-ra tuti bekerülsz ennyi pontszámmal
2009. jún. 16. 00:40
 2/4 A kérdező kommentje:
Idegenforgalmi szakmenedzser az OKJ-s, nemtudom, hogy van-e értelme annak a 2 évnek..
2009. jún. 16. 01:19
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én pont ilyen esetre jelöltem meg anno biztonsági tartalékot:)
2009. jún. 16. 02:05
 4/4 anonim ***** válasza:

Pótfelvételinél már csak költségtérítésesre vesznek fel és egy év után mehetsz államira, ha jó az átlagod.

Az OKJ-nak is van azért értelme, mert ha elvégzed, és tovább akarsz tanulni, akkor az beszámíthat a kreditekbe (persze csak akkor, ha idegenforgalommal kapcsolatos a szak) és kevesebb tantárgyad lesz, így könnyebb lesz majd a tanulás.

2009. jún. 16. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!