Mi a véleményetek az egyházi általános iskolákról? A fiam szeptembertől megy elsőbe, egy falusi kis iskolába, ami a köv. Tanévtől a Katolikus Egyházhoz tartozik.
Nem a legjobb véleményem van róluk. Elvileg nem érheti semmilyen megkülönböztetés,de ez nagymértékben függ az igazgatótól és a plébánostól.
Ami biztos: kötelező a hittanórán részt venni és vizsgázni is hittanból. Akkor is,ha nincs megkeresztelve. Bizonyos alkalmakkor a misén is kötelező részt venni.
Mi egy városban lakunk. Itt az évnyitó-évzáró a templomban van egy mise keretében.
Talán ami előny egy állami iskolával szemben,hogy a felszereltségük jobb,mint az államiaknak.
En pedofilok koze nem adnam a gyerekem.
Tavaly szeptemberben jott a fiamek osztalyaba egy uj srac, mert ahova jart egyhazi suliba ott az egyik tanar molesztalta.
igem vagy hittanra jár, vagy etikára/erkölcstanra
amennyire le van süllyedve az ország, ránk is fér
Véleményem szerint nem helyes ,amikor a kisgyerekekre rá akarják ezt erőltetni még arra sem szabadna ,akit ez nem érdekel,maguknak kellene dönteniük,hogy szeretnének -e ilyen jellegű iskolába járni.Én amikor kicsi voltam nekünk is ajánlották,de sosem mentem,de nem lettem rosszabb ember.Ha most lennék kisgyerek és muszáj lenne,inkább nem járnék be.
Sajnálom,hogy most ezt hozták be.Bocsánat,hogy ha nem teljesen a kérdésre válaszoltam:)
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!