Rendkívül fontos kérdésem van, segítesz?
Figyelt kérdés
Jelentkeztem fősulira, beadtam 3 helyre a jelentkezésemet, első helyre a PTE, 2. helyre a BGF és 3. helyre az EKF jelöltem meg. De az a helyzet hogy meggondoltam magam és most már egyikhez sincs kedvem igazából, nem is bánnám ha fel se vennének oda egyik helyre sem. Egészen máshoz lenne kedvem, de ez már sajnos visszafordíthatatlan. Mit lehet ilyenkor tenni?
Valaki segítsen már!
2012. márc. 18. 07:52
1/5 anonim válasza:
Ha felvesznek nem iratkozol be.És jelentkezel oda pótfelvételire ahova menni akarsz,vagy sikerül vagy nem.
2/5 A kérdező kommentje:
Komolyan , ennyi az egész?
2012. márc. 18. 08:44
3/5 anonim válasza:
NEM!!!! Ha vkit felvesznek vhova, akkor NEM jelentkezhet pótfelvételire. Oda csak és kizárólag olyan jelentkezhet, aki vagy be sem adta a norm. felvételire a jelentkezését, vagy SEHOVÁ nem nyert felvételt.
Írj egy e-mailt/hívd fel a felvi infó vonalát és kérdezd meg, hogy lehet-e törölni a jelentkezést.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó, jól van
2012. márc. 18. 12:45
5/5 anonim válasza:
igen, az biztos, hogy lehet törölni a jelentkezést! azt viszont sajnos nem tudom, hogy ilyenkor jelentkezhetsz-e pótfelvételire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!