Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Melyek Budapest legveszélyeseb...

Melyek Budapest legveszélyesebb részei, amelyeket ajánlatos elkerülni?

Figyelt kérdés
2012. márc. 16. 11:12
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Köszi mindenki :D
2012. márc. 16. 12:05
 12/17 anonim válasza:
100%

Nepszinhaz utca (a Blaha mellett van, onnan indul egy villamos, 28-as talan, nem vagyok benne biztos, az Orczy fele visz ki). Na, ebbe az utcaba a taxis sem visz szivesen... Van, amelyik be sem megy.

Hös utcanal attol függ, melyik resze, bar elkerülni nem art, de ahol a Zrinyi van (mostmar Közszolgalati Egyetem...), ott talan picitt jobb, ott katonak vannak, mellettük a TEK-esek, meg ami szem-szajnak ingere.

Nyugati aluljarot kesö este nem ajanlom, Keleti környeke sem egy leanyalom, mondjuk azon gondolkodtam, hogy lassan egsze Budapest egy egybefüggö sz.rfeszek...

Ja, ajanlom ezta blogot, bar az iroja helyenkent tulzasba esik, de vannak benne leirasok, amik aranylag hasznosak...

[link]

2012. márc. 16. 12:11
 13/17 A kérdező kommentje:
Köszi a linket, tök jó kis honlap!
2012. márc. 16. 12:47
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Orczy tér és környéke egy jóóóó nagy területen (kb. a piactól a Fazekas Gimiig terjedő részig a Baross utca mentén), a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem mögötti gettó (Hős u. - Zách u. környéke), Keleti Pályaudvar, főleg a parkolója, és a Mázsa tér aluljáróiba sem merészkednék le. Ezeken a helyeken nappal sem szívesen mászkálok, éjjel meg pláne nem. Költözés szempontjából viszont már több helyszínt érdemes eleve elvetni, ált. a 7., 8. ker. gangos bérházai a leggázabbak a már említett területeken kívül, de minden kerület kisebbséglakta utcáit érdemes messziről elkerülni.
2012. márc. 16. 12:50
 15/17 anonim válasza:
és mi a helyzet az Árpád híddal és környékével? Gondolok itt Váci út felőli oldala, illetve zsilip utca..az egész nyugis, nem?
2012. okt. 17. 14:15
 16/17 anonim válasza:

Most neztem vissza, valaszolok az utolsonak.

Arpad-hidmal jar az 1-es villamos, ami kimegy a gettos reszekre, ezert azon utazhatnak problemasabb fazonok, bar nekem nem volt gondom. A Rendörseg környeke nem rossz, kimondottan uj epitesü lakasok vannak, jo biztonsagi allapotban, kamerazva stb. A Jozsef Attila Szinhaz mögötti reszek gazosabbak, ejszaka, egyedül nem feltetlen ajanlott.

A Zsilip utca es környeke mas teszta, az teljesen külvarosi resz, sok nem ma barnulttal... Haaat... En szivem szerint nem ajanlanam, ha erre akar valaki lakni, inkabb ajanlanam a Bagaria u. környeket, ott vannak uj epitesü lakasok, normalis lakokkal, de a Zsilip u. közvetlen környeke szamomra elegge lehangolo, mentem mar be olyan hazakba, amik a Vaci utrol nyilnak, lehangolo volt, sosem laknek ott. Akkor mar inkabb Ujpest központibb reszei vagy a Baber u. (Duna Plazaval szemben).

Remelem meg tudtam segiteni.

23/L

2012. okt. 27. 21:55
 17/17 Lakatos Géa válasza:
Én az Árpád hídtól 5 percre lakok, a Rendőrpalota felé. Ott van kb 5 újépítésű ház, semmi gond sincs egyikkel sem. A Gömb utcai régebb építésű ház már elkerülendőbb, néha érdekes ordítások szűrődnek ki onnan. Akkor ott van mellette az Országbíró lakótelep, azt is jobb elkerülni, főleg este. A másik veszélyes rész a Teve utca vége, oda szinte senki sem mer merészkedni este, de napközben sem látni túl sok embert. Amikor ott sétáltam át, úgy nézett mindenki, mintha még fehér embert nem láttak volna. Ha költözésről van szó akkor a 16. Kerületet ajánlom.
2016. márc. 1. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!