Melyek Budapest legveszélyesebb részei, amelyeket ajánlatos elkerülni?
Nepszinhaz utca (a Blaha mellett van, onnan indul egy villamos, 28-as talan, nem vagyok benne biztos, az Orczy fele visz ki). Na, ebbe az utcaba a taxis sem visz szivesen... Van, amelyik be sem megy.
Hös utcanal attol függ, melyik resze, bar elkerülni nem art, de ahol a Zrinyi van (mostmar Közszolgalati Egyetem...), ott talan picitt jobb, ott katonak vannak, mellettük a TEK-esek, meg ami szem-szajnak ingere.
Nyugati aluljarot kesö este nem ajanlom, Keleti környeke sem egy leanyalom, mondjuk azon gondolkodtam, hogy lassan egsze Budapest egy egybefüggö sz.rfeszek...
Ja, ajanlom ezta blogot, bar az iroja helyenkent tulzasba esik, de vannak benne leirasok, amik aranylag hasznosak...
Most neztem vissza, valaszolok az utolsonak.
Arpad-hidmal jar az 1-es villamos, ami kimegy a gettos reszekre, ezert azon utazhatnak problemasabb fazonok, bar nekem nem volt gondom. A Rendörseg környeke nem rossz, kimondottan uj epitesü lakasok vannak, jo biztonsagi allapotban, kamerazva stb. A Jozsef Attila Szinhaz mögötti reszek gazosabbak, ejszaka, egyedül nem feltetlen ajanlott.
A Zsilip utca es környeke mas teszta, az teljesen külvarosi resz, sok nem ma barnulttal... Haaat... En szivem szerint nem ajanlanam, ha erre akar valaki lakni, inkabb ajanlanam a Bagaria u. környeket, ott vannak uj epitesü lakasok, normalis lakokkal, de a Zsilip u. közvetlen környeke szamomra elegge lehangolo, mentem mar be olyan hazakba, amik a Vaci utrol nyilnak, lehangolo volt, sosem laknek ott. Akkor mar inkabb Ujpest központibb reszei vagy a Baber u. (Duna Plazaval szemben).
Remelem meg tudtam segiteni.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!