Használnál szövegkiemelőt egy új és drága könyvbe, ha az segítete a tanulásban?
Döntsd el, miért vetted, vitrinbe vagy használni. Én is imádom a szép könyveket, de sajnos muszáj kihasználnod, hiszen ez a célja egy könyvnek.
Gondolj arra, hogy a könyv valójában egy szép, unatkozó nő, aki alig várja, hogy valaki jól kihasználja és meggyűrje. :D
(Első voltam.)
Én szoktam használni szövegkiemelőt.
Nem vagyok kifejezetten vizuális típus, de valamennyire jobb, ha a lényeg ki van emelve, átláthatóbb, egyszerűbb számomra.
De van 2 tankönyvem, amit kicsit sajnálok és csak ceruzával húzom alá a lényeget. Abból viszont nem sokat kell tanulni, vagyis általában füzetből tanulok arra a tantárgyra. :D
16/L
Könyvfüggő. Ha nem színes és nagyrészt szöveg, akkor minden további nélkül. Ha kevés színt használ a könyv és "illik" bele a szövegkiemelő, akkor is.
Ha szép színes, esetleg ilyen hülye fényes lapja van, tele van fotókkal, akkor nem firkálok bele.
Nem tudom, én vhogy azt nézem, hogy illik-e bele a szövegkiemelő vagy sem:D
Tudom, hülyeség, de ez van:) Bántja a szépérzékem a dolog.
Egyébként 3500 forintos könyvnél nem hiszem hogy szenvednék ezen:D Csak az én tankönyveim 10-20 ezer forintosak:DD
Ha a könyved nem dísznek vetted, akkor használd bátran! :)
Eleinte én is nehezen szövegkiemelőztem, de mára már minden könyvem ilyen. És nem csak a tanulás ideje alatt válik hasznomra, hanem ha utólag keresek valamit, sokkal könnyebben megtalálom így.
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!