Nem drága egy *kicsit* egy egyetemistáknak ez az albi?
Figyelt kérdés
ETR-ben már egy ideje szerepel ez, kiváncsi vagyok mikor adják ki egy baleknak(?): Oktogon közelében.. 7 nm-es július 1-től
és 10 nm-es június 25-tól,
külön bejáratú szobák kiadók. A szobák bérleti díjai 1 főre: 24 000 Ft és 27 000 Ft (+ 22 000 Ft fix rezsi szeptember végéig szobánként).
De ez sem kutya: déli pályaudvarnál...
32000 Ft: 6 négyzetméteres szoba (csöndes udvarra nyíló)
2011. júl. 9. 15:11
1/7 anonim válasza:
Relatív... én nem tudom, hogy a fővárosban milyen árak vannak, de itt Pécsen sokkal olcsóbban meg lehet úszni ezeket a dolgokat, legalábbis ehhez a példához mérve. Bnőmék 4-en laknak egy 3 szobás albiban, és fejenként olyan 25-30 ezret fizetnek érte... Ebben a rezsi is benne van persze.
2/7 anonim válasza:
Dehogynem drága!! Én is nézegetem már napok óta a hirdetéseket, van ahol kicsit túlzás azért..
3/7 szamóca.. válasza:
sok. 40rt már egész lakást bérelsz.
4/7 anonim válasza:
Amíg van aki kiveszi, addig nem. Ilyen ronda a piac.
5/7 anonim válasza:
Elég sok. Barátnőmék egy kétszobásban laknak Budapesten. Egyiké az egyik szoba, másiké a másik. Tudni kell, hogy nagyon jó helyen van és egy új építésű társasház, baromi jól néz ki. Kb 30 ezret fizetnek fejenként rezsivel együtt télen is, nyáron is.
6/7 anonim válasza:
Jó ég, 7 m2-ben hogy lehet élni?
Mi Szegeden az 50 m2-es téglaépítésű lakást 45+rezsiért adjuk ki.
7/7 anonim válasza:
Nekem 35k-s a lakás, kb .25nm, egyetem mellett, rezsi átlagban közös költséggel még +10k.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!