Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ez jó megoldás lenne ebben a...

Ez jó megoldás lenne ebben a kérdésben?

Figyelt kérdés
A fősuli kiutalt egy bizonyos összeget támogatás címen, amire az egyik órán lehetett feliratkozni. Ez az összeg azért lett kiutalva a csoportunkból 8 embernek, mert a tanárunk szervezni szeretne egy színházlátogatást vagy mozizást és ehhez kérte a HÖK segítségét, támogatást kért. A neptunba kiírta az összeget, hogy megtörtént a kifizetés, de a számlámon nem jelent meg. Ez persze azért volt mert nem volt a számlaszámom benne a neptunban. Bementem a HÖKhöz, ahol azt mondták az összeg el lett utalva, de ugye aszámlaszámomon nem volt. Azóta beírtam a számlaszámomat a neptunba. Nem tudom hogy jó ötlet-e hogy most kifizetem saját zsebből ezt az összeget és az az összeg megmaradna amit a HÖK utalt. Csak nem tudom hogy ez meg-e fog oldódni, mert most álljon benne az én pénzem?
2012. márc. 13. 21:44
 1/2 anonim ***** válasza:
Nálunk úgy van, hogy a sikertelen átutalásokat a következő kifizetések alkalmával is megpróbálják utalni. Ha neked a bankszámlaszám hiánya volt a gond, amit azóta pótoltál, akkor a következő kifizetéseknél meg fog érkezni a pénz.
2012. márc. 14. 09:42
 2/2 A kérdező kommentje:
értem köszi, akkor biztosan meg fog érkezni a pénz a számlámra, úgyhogy most akár fizethetem zsebből is a sulinak :)))
2012. márc. 14. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!