Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Volt valaki mostanság PAV3-mas...

Volt valaki mostanság PAV3-mas vizsgálaton? Nagyon nehéz, vagy sima ügy?

Figyelt kérdés

Elkezdtem a C kategóriás jogosítványt,szerintem minden menni fog,csak a Pav vizsgálat az egyedüli amitől tartok..

Vannak friss tapasztalatok ezügyben?

2012. márc. 13. 21:14
 1/5 anonim ***** válasza:

én a PÁV hármat régen szereztem 2004 körül a PÁV 1-2 est meg 2007 ben nem volt nehéz szerintem a mostani gépen elég laza a dolog ki pihenten józanul kell menni, és figyelni akkor sikerülni fog! :)

Akik régen PÁV ra mentek elég sz@r volt amikor a pincébe felvillant egy tizedmásodpercre 6 szám és jegyezz meg belőle 3 at... az kib****** nehéz volt ennek köszönhetően a PÁV 1-2 esemet le is korlázozták két évrte amikor mentem 2007 ben akkor korlátlanra kaptam meg mindent! :) Kivéve páv 1 mert ugye az 5 év..

Szerintem a PÁV 3 as nem para nem kell töle félni nagyon figyelj oda és ne kapkodj legyél gyors de ugy hogy figyeled is és tutod is amit csinálsz sikerülni fog ne aggódj! :)

2012. márc. 15. 16:24
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2012. márc. 16. 08:34
 3/5 anonim ***** válasza:

Nincs mit én vagyok a válaszoló! :)

[link]

Nézzd meg ezt a linket ez egy nagyon hasznos segítség annó 2007 be jöttek be ezek a gépek elsöként vizsgáztam rajta PÁV 1 -2 es ből! :)

KB ilyen feladatok vannak színte ugyan az mind esetleg 1-2 új jelet de nem fog váratlanul érni, nagyon jól meg csinálták ezt a weboldalt mert tényleg ilyen mindent! :)

Annyi a külömbség hogy a PÁV 1-2-3 között hogy a 3 asnál többet hibázhatsz de azért ne hibázz! :)

Nyilván a PÁV 2 esnél kevesebbet a PÁV 1 nél még kevesebbet . :)

Kb így épül fel amióta ez a gép van azóta könyebb a PÁV szerintem a régi rendszer nagyon primitiv volt.. ahány feladat annyi psziologus meg gép.. vacak gagyi képek voltak amik a feladat végén plokkot nyomtattak ki mint a pénztárgép. :DDD

Azért már jóval modernebb ez a rendszer és jobb is..

Régen pincébe is kelett menni kocka dián vetitettek egy mocskos falra 10 számot persze kétjegyü számok voltak és abból jegyezz meg 4 et..

Amit papirra kelett X elni . :)

És ezt vagy 20x megismételték különböző számokkal..

Nekem az nem sikerült akkor kaptam egy korlátozott PÁV 1-2 est..

2 évre kaptam meg utána mentem már ilyen jó gép volt nálam is! :)

A végén meg van szondi teszt psziologus beszélget veled mire kell család stb.. ott nem tudsz elrontani semmit kedves legyél vele kérdésekre jól válaszolj és ennyi! :)

A szondi tesztet vagy eléd teszi vagy nem anno elém sem tette mint ahogy sokaknak sem . :)

A szondi teszt lényege nem tudom mi sokan azt mondják hogy véretlen szerüen kell huzzni, mert ha te ugya azokat huzzod akkor pekkelsz az illetőre, és ez nem jó. :D

Volt aki azt mondta hogy ugya azt kell huzzni, ebbe nem tudok segíteni tényleg mert nem tudom hogy van neten találsz róla szerintem anyagot Az a neve hogy Szondi Teszt

Alkoholista gyilkos karikarurák vannak a képen meg ilyen torz fejüek . :DDD

Sok sikert ne aggódj sikerülni fog! :))

Lehet hogy PÁV 2 essel jobban jártál volna hisszen az mindenre jó kivéve kéklámpa de a kettes üti a 3 ast is. :)

Persze könnyen beszélek majd meg látod milyen, lesz a 3 om és ha tetszik és nem olyan nehéz akkor utána lehet végül is menni PÁV 2 esre.. :))

Kitartást és sok sikert! :)

2012. márc. 16. 11:22
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen gondoltam a Pav2-esre,csak az a gáz hogy még nincs két éves a jogsim..Megnézem a 3-mast,ha az úgy érzem nagyon megy,akkor majd később jöhet a kettes:) Sokat segítettél,remélem hogy sikerülni fog:)
2012. márc. 16. 18:11
 5/5 anonim ***** válasza:

Értem! :)

Kitartást ne aggódj nem lesz problem! :))

2012. márc. 16. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!