Trombophilia vizsgálaton mit csinálnak? Csak egy sima vérvétel?
Köszönöm! :)
Annyit tudtam csak, hogy éhgyomorra kell menni. A helyi orvos nem mondott semmit, a kezelőorvosom a fővárosban van, ahova megyek vizsgálatra az szintén a főváros.
Hétfőn reggel megyek, utólag megírom mi volt, hátha mást is érdekel majd.
Ne is mondd :( Félek a vérvételtől a magam 33 éve ellenére is :((( Az orvos kedves volt, kicsit beszéltünk, s a kezembe nyomott 2 papírt, hogy menjek át a szomszéd szobába vérvételre.Ránéztem a papírokra, olvasom hogy piros dugós kémcső, lila dugós kémcső, kék... számolni kezdtem, én először 7-et számoltam. Kiszaladt a számon, hogy doktor úr ez 7 kémcső vér? Azt mondja viccesen, nem tudja, nem számolta, de elképzelhető hogy annyi. Elsápadtam, kint leültem erőt venni magamon. Jött egy szimpatikus nővérke, vele bementem s tőle is megkérdeztem, hogy ez 7 kémcső? Megnézte a papírt, s mondja, hogy sajnos ez 10 kémcső, mert nagyon speciális vizsgálatok ezek s sokfélét megnéznek. Na akkor ki akartam menni de a nővérke szegény meggyőzött. Beszélt hozzám végig s eltelt az a pár perc.
Eredmények 3 hét múlva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!