Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Érdemes lenne küzdenem vagy...

Érdemes lenne küzdenem vagy hagyjam?

Figyelt kérdés

Át szerettem volna iratkozni egy másik iskolába,ahol angolul tanulnak szinte mindent.(kéttan)

Nem vagyok kezdő angolból,szerintem középfoknál már tartok és ha fél évig szorgalmasan tanulnék angolból,főleg a szakszavakat amiket használnak pl matekon,biológián stb akkor fel tudnék zárkózni ha nem is 100%osan. De felhívtuk az iskolát és azt mondták,hogy nem vesznek át,mert szinte kizártnak tartják,hogy felzárkóznék.

Na most szerintetek próbálkozzak vagy hagyjam az egészet?

2012. márc. 10. 20:18
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha egyszer azt mondták, hogy nem vesznek fel, akkor nem értem miért próbálkoznál!
2012. márc. 10. 20:21
 2/6 A kérdező kommentje:

Mert nem értem miért mondják,hogy szinte kizárt lenne,hogy fel tudnék zárkózni:S

és ha tanulnék és megmutatnám,hogy hol tartok akkor hátha elég lenne és mégis átvennének.

2012. márc. 10. 20:25
 3/6 anonim ***** válasza:

én sem értem h ezt h gondolod. ha egyszer azt mondták h nem vesznek át....

szval érted. h akarod egyáltalán "bebizonyítani" ha ők már eldöntötték?...

2012. márc. 10. 20:39
 4/6 A kérdező kommentje:
azt hittem csak azért nem vesznek át,mert azt gondolják nem tudnám bepótolni..
2012. márc. 10. 20:41
 5/6 anonim ***** válasza:
ha kéttannyelvű, akkor nem csak az angol nyomatják keményen, hanem az összes többi (vagy nem tudom mennyi) tantárgyat tanulják angolul, és azért mondjuk egy matek nem olyan egyszerű angolul, és ezért mondták
2012. márc. 10. 23:20
 6/6 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, azt mondták nem. Ezen már nincs mit görcsölni. A nem az nem! Üdv a felnőttek világában!
2012. márc. 11. 01:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!