Nagyon elegem van! Mit tehetnék? A hiányzott óráim (kiszámoltam) 170 óra. Egész évben. De én ezekről nem lógok, hanem felfázással küszködök, és van, hogy alig bírok menni is.
Ma is ez történt. Felkeltem, ahogy leléptem annyira fájt ott lent, meg a hasam, hogy majd\' összeestem, később hánytam is annyira rosszul lettem. Erre hívott osztálytársam, hogy a tanárok eléggé " pikkelnek " rám, mindenki kérdezte, hogy mi van velem, miért nem vagyok... Osztálykirándulásra sem tudtam elmenni!!!! Mit tehetnék? Beszéljek osztályfőnökömmel? De mit?
Szakközépiskolába járok, nulladikos voltam, most vagyok 12-es. Érettségim jövőre lesz..
Jövő héten megyünk megint orvosokhoz, akkor már nem lesz suli. Ofővel pedig nemrégen beszéltem, bementem a suliba, mert úgyis vissza kellett vinnem könyveket a sulikönyvtárba, szóval megértette a problémám, és mondta, hogy pihenjek, gyógyuljak nyugodtan, igazolást pedig péntekre vigyek.. ő intézi az igazolásokat, nem más tanár. szóval normális volt!
köszönöm a választ az utolsó válaszolónak is!
Mivel elég régóta van ez a betegséged, nyilván elolvastál róla mindent a neten, tehát tudod, hogy ennek a betegségnek csak "népnyelvi" neve a felfázás, valójában egy bakteriális húgyúti fertőzés. Ez több dologtól is lehetséges. Nekem pl. próbálgatáskor derült ki, hogy nem bírom a habfürdőket.(tusoláskor intim mosakodót használtam, illatmenteset) Az akkori főnökasszonyom mondta, hogy próbáljam ki, hogy semmi illatosat nem teszek a kád vizébe, ha fürdöm. Azóta mintha elvágták volna, egyszer sem jött elő. Nyilván a nyálkahártyámnak extrém az érzékenysége, amit irritálnak ezek az illatanyagok. Az irritált, esetleg gyulladt nyálkahártya ezután sokkal könnyebben fertőződik bakteriálisan is, és ilyenkor már kész a baj. Ha még nem tetted volna, próbáld ki, nekem nagyon gyors javulást hozott! Gyors gyógyulást kívánok!
(Ui: az is nagyon fontos, hogy betartsd a "törlési technikát", mindig elölről hátrafelé...)
köszönöm a válaszokat!
Igen, megírom. Elvileg jövő héten megyek nőgyógyászhoz... amint lesz valami, írok! :)
Juj, most látom, h nem válaszoltam, ne haragudj, de remélem elolvasod!
Semmi változás nincs amúgy, voltam dokiknál semmit nem tudtak mondani, úgyhogy már kezdem feladni...:S Neked javult már valamit?:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!