Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Felfázással mit lehet tenni?

Felfázással mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy sok folyadékot kell inni, a legjobb a lúgos víz. Nos én csak csapvizet tudok inni, meg tudok venni egy forró fürdőt (tusolás).

Kollégista vagyok így elég kevés a lehetőségem.

Valami tipp??? 3. napja vagyok felfázva és már megőrülök.

19/L

2011. jan. 18. 23:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem csodálom... Orvoshoz kéne menned, és gyógyszert felíratnod.
2011. jan. 18. 23:32
 2/12 A kérdező kommentje:
de én nem tudnék ellene tenni valamit? =/
2011. jan. 18. 23:34
 3/12 anonim ***** válasza:

Jó hatású a petrezselyemből főzött tea. Egy jó nagy csokor petrezselymet apríts fel, forrázd le, hagyd állni 10 percig, majd szűrd le, kortyonként, akár több órára elosztva iszogasd. Kiváló vízhajtó hatása miatt gyorsítja a baktériumok távozását.

A vörös áfonya fertőtlenítő hatású.

A vesére ható tisztító vizelethajtó teák: aranyvesszőfű, csalánlevél, mezei zsurló, nyírfalevél, gyermekláncfű.

Ülőfürdőt is vehetsz, ebbe tegyél cickafarkat, és szárított zsálya levelet. Egy jó nagy marékkal áztass be 1 órára,majd melegítsd meg, de ne forrald. Szűrd le, és 1 liternyi főzetet önts egy lavór melegvízhez. 20 percig ülj benne, ha hűl, engedj hozzá meleg vizet. Az irritáló kávé, és a cukros tea most maradjon ki, ha lehet, Szintúgy az erős fűszerek.Ha kevés folyadékot iszol, a baktériumok megtelepednek, felszaporodnak, és szétterjednek a szervezetedben. A hólyag gyulladása, vizelési inger, szorító. égető fájdalom az elengedés testi megfelelője. A problémát a párkapcsolatban kell keresni. A vese méregkiválasztó szervünk. Ha erre nem képes, azt üzeni testi szinten a lélek, hogy a párkapcsolat zűrös volta nem tud megtisztulni, feltorlódik a lerakódás, nem tud szabadon távozni. Visszafojtod az érzéseidet, nem tudod elmondani, ami bánt, ezért inkább a testen belül halmozol.

2011. jan. 18. 23:51
 4/12 anonim ***** válasza:
A felfázás tipikusan női betegség. A testnek éppen az a része sérül, amely a befogadás, a női teremtés színhelye. Gondok vannak tán, a nőiségeddel? Nem érzed, hogy a párod igazán nőnek tekint?Nem kapsz elég figyelmet? Figyelj ezekre a jelekre.
2011. jan. 18. 23:55
 5/12 A kérdező kommentje:

ööö... xD

oké szóval azt szeretném tudni hogy én mit tehetnék itthon ellene x)

2011. jan. 18. 23:58
 6/12 anonim ***** válasza:
Leírtam, hogy milyen teát igyál , és vegyél ülőfördőt.
2011. jan. 19. 00:08
 7/12 A kérdező kommentje:
ha tudnék vennék =/
2011. jan. 19. 00:16
 8/12 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de ez a lelki blabla hülyeség. Ha teljesen harmonikus párkapcsolatban él, de nem vigyázott eléggé a lábára, vagy a derekára, akkor kész a hólyaghurut. Sok mindent befolyásolnak a lelki dolgok, de a baktériumok elszaporodását nem...

Kérdező, ha 3 napja tart, akkor irány az orvos... Antibiotikum nélkül ráhúzódhat a gyulladás a veséidre, és még rosszabb lesz. Addig is nagyon sok meleg tea, takarózz be jó alaposan, és ne tölts 2-3 percnél többet a wc-n, mert ronthat a helyzeten. Jobbulást!

Egy felfázással küzdő orvostanhallgató

2011. jan. 19. 07:40
 9/12 A kérdező kommentje:
köszi!
2011. jan. 19. 09:47
 10/12 anonim ***** válasza:
Nekem erre a Highland Clearly Cranberry tőzegáfonya vált be. [link]
2011. jan. 19. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!