Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szakdolgozat leadás következő...

Adry0023 kérdése:

Szakdolgozat leadás következő féléveben?

Figyelt kérdés
Harmadéves hallgató vagyok, minden tárgyam megvan, csak a szakdolgozat hiányzik, de úgy érzem, hogy rossz témát választottam és nem leszek kész vele időben. Ha csak a következő félévben adom be, akkor képzési időn túli leszek. Ebben az esetben jogosult leszek még abban a félévben árvaellátásra, illetve van lehetőség téma és konzulens váltásra? A képzési időn túliak költségtérítésének van egy alap összege, plusz kreditenként 6000 Ft. Ez az összeg a szakdolgozat krediteire is vonatkozik, vagy csak a hiányzó tárgyakra?
2012. márc. 5. 17:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom ez egyetemfüggő-e, de általában az abszolutórium megszerzésekor megszűnik a tanulói jogviszony, tehát se diákigazolványt nem kapsz, se ösztöndíjat, se semmit. Onnantól van pár éved ami alatt meg kell csinálni a szakdolgozatot és az államvizsgát, de azt már lehet csúsztatva. Amennyire tudom szakdolgozat kreditekért nem kell fizetni, de lehet tévedek.
2012. márc. 5. 17:39
 2/4 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Mindenképpen beszélj a tanulmányi osztállyal még mielőtt ebben a félévben felvennéd a szakdolgozat tárgyat (már ha még nem vetted fel).
2012. márc. 5. 17:40
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Megkérdezem akkor a tanulmányi osztályt.

Már felvettem a szakdolgozati szeminárium 1-2-őt. :( A baj azzal van, hogy inkább gyakorlati jellegű a szakdolgozatom és a konzulensem nem töri magát, hogy segítsen nekem :( És így az egésznek nem lesz értéke, ha nem tudom jól megcsinálni, amire egész nagy az esély. Túl sok munkát vállaltam be mostanában, és sokat is tanultam, hogy kitűnő legyek és így a szakdogából is olyat vállaltam be, ami nagy odafigyelést igényelne, de viszont időm nem volt rá.

2012. márc. 5. 18:22
 4/4 anonim ***** válasza:
Mi lett végül?
2017. nov. 26. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!