Szerintetek az emberek hogy vélekednek a következő állásokról?
-Matektanár(középiskolai)
-Valamiféle mérnök
melyiket milyennek találják, illetve mi jut eszükbe először róla..?
Nekem a matektanárról konkrétan az hogy FUJJ:D Nem szerettem a matekot, és soha de soha nem lennék az. A barátnőm viszont csak annak tudja elképzelni magát. Leszólni semmiképp nem szólnám le, annak ellenére, hogy irtózom tőle:D Nagy tudása van egy matektanárnak, ez tény. Ha tud bánni a kamaszokkal, ami ugyebár nem kis dolog, valamint át tudja adni a tudását, akkor az egy nagyon jó hivatás. Sajnos szinte minimálbérért.. Ezt csak akkor válaszd, ha tényleg ez az álmod. Ne keserítsd meg a gyerekek életét azzal, hogy utálod amit csinálsz.
A mérnök szerintem mindig is és most is egy olyan kategória, amit az emberek felsőbbrendűnek gondolnak (bocsi, nem tudtam jobban megfogalmazni). Olyan mint az orvos. Rengeteg tanulás, munka, pénz. Állásod 100%hogy lesz, és keresni is fognak.De nagyon kell értened a dolgokat és nagyon sokat kell tanulnod. Utána viszont nagy karrier áll előtted. Ha mérnöknek mész, akkor a gépészmérnököt ajánlanám.
Ha nekem kellene választanom, még elvonatkoztatva a matekallergiámtól is a mérnököt választanám. Nagyobb jövője van neki. A matektanár pedig..háááát..matek is..meg tanár sem lennék..szóval nekem az nem jutna eszembe :D
remélem tudtam segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!