Kinek van meg a következő könyv? Gál Béla:Biológia 11. - A sejt és az ember biológiája
Figyelt kérdés
Készlethiány van, sehol se lehet kapni. Ha esetleg van olyan, akinek már nem kell és eladná nekem, szívesen megvenném.2012. febr. 19. 15:03
1/3 anonim válasza:
Nekem csak úgy van meg, hogy netről 100%-ban legálisan letöltöttem. Nem tudom, hogy így érdekelne e.
Egyébként én ennek a könyvnek a 12-es változatát úgy vettem meg, hogy egy szép napon bementem egy antikváriumba, közöltem, hogy ez a könyv kell és azt mondták , hogy oké, újonnan be tudják szerezni pár héten belül. Meg is történt. Én Pécsett lakom és ők Pestről hozták le, mert amúgy is mindig járnak fel újabb kötetekért, tehát külön szállítási díjat nem is kellett fizetnem.
2/3 A kérdező kommentje:
A netes letöltéssel az a gond, hogy hiányoznak az ábrák. Azok meg fontosak lennének.
2012. febr. 19. 20:16
3/3 anonim válasza:
Ábrák? Hát ez a komplett könyv mindennel, nem tudom milyen ábrára gondolsz. Ezeken túl nincsen semmiféle ábra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!