Nyári szünetben szeretnék strandon dolgozni, hogyan jelentkezzek?
Figyelt kérdés
Nyáron szeretnék egy kis pénzhez jutni, májusba érettségizek szeptemberben pedig egyetem. Strandra gondoltam, hogy jó munka lenne. Mikor kezdjek el jelentkezni? és hol? hogyan? kinél? SZ-SZ-B megyei vagyok2012. febr. 29. 20:37
1/1 anonim válasza:
Valamilyen iskolaszövetkezethez érdemes lehet bejelentkezni, ha még nem tetted pl. meló diák, fürge diák stb.
Nekem tavaly nyáron nagy segítség volt, a fürge diákon keresztül sikerült dolgoznom egy hónapot.
Ezenkívül, ha mindenképpen strandon szeretnél dolgozni érdemes lehet elmenni legközelebbi strandoknál érdeklődni, keresnek-e nyárra diákmunkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!