Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Az útravaló ösztöndíjról...

Az útravaló ösztöndíjról lehet már tudni valamit? 2012 első félévre vonatkozóan. Kik kerültek be? Mikor kerül kifizetésre?

Figyelt kérdés

2012. febr. 28. 21:43
1 2 3 4 5 6 7
 51/65 szilvia77 válasza:
Sziasztok!Fel a fejjel az én gyerekem tegnap kapta meg a tavaly évvégi ösztöndiját!!Igaz a másiké még nics várjuk az övét is a 8 évvégit.De már látok remény!
2012. nov. 7. 22:40
 52/65 A kérdező kommentje:
Én még mindig nem kaptam meg.....
2012. nov. 8. 16:26
 53/65 rebeca01 válasza:
Még én sem itt már olyanokat mondtak csak 3 -hónap múlva lesz,már mint a volt tanárom, de szerintem az képtelenség,A mostani 8-már megkapta a 2 félévet én még nem !!
2012. nov. 9. 10:47
 54/65 barnatizi válasza:

rebeca elküldtem neked priviben a linket. Azokon az elérhetőségeken érdeklődtél?

De ide is beszúrom:

[link]

2012. nov. 9. 15:21
 55/65 barnatizi válasza:

Rossz hír!

A legújabb infóm: "a továbbfutó UK és UE pályázatoknak még nem tudtuk utalni a II. félévi ösztöndíjat mert a forrás még nem áll a Támogatáskezelő rendelkezésére. Amint megkapjuk a forrást a minisztériumtól, azonnal utaljuk az iskoláknak."

Ezt az E-mailt kaptam a továbbfutó pályázatokkal kapcsolatban.

2012. nov. 14. 16:44
 56/65 barnatizi válasza:

Az EMET oldalára kikerült felhívás:

"Tájékoztató a 2011/2012. tanév ún. továbbfutó pályázók II. félévre vonatkozó ösztöndíjainak kifizetéséről

Az Útravaló-MACIKA Ösztöndíjprogram esélyegyenlőségi alprogramjai keretében, a 2011/2012. tanévben az ún. továbbfutó pályázók II. félévre vonatkozó ösztöndíjainak kifizetése a 2012. évi költségvetési forrás terhére került megtervezésre. A támogatások kifizetése a minisztériumi átszervezések következtében késedelmet szenvedett.

Az átszervezés hangsúlyosan érintette a társadalmi felzárkózás területét, a szakmai feladatoknak a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztériumból az Emberi Erőforrások Minisztériumába történt áthelyezésével, majd a támogatáskezelői feladatoknak a Wekerle Sándor Alapkezelőtől az Emberi Erőforrás Támogatáskezelőhöz történt átkerülésével. A változtatással a jövőben a társadalmi felzárkózás területe is hatékonyabb és operatívabb módon lesz képes válaszolni a fokozott társadalmi igényekre.

Az elmaradt támogatások rendezésére várhatóan ez év december elején kerül sor. Szíves megértésüket és türelmüket köszönjük!"

Szóval elvileg december eleje a továbbfutóknál.

2012. nov. 16. 11:52
 57/65 Máté Sándorné válasza:
A fiam megkapta a múlthéten a második félévit,középiskolás...Borsod megye..,előtte én irtam nekik és vissza is irtak ,hogy elkezdték az utalgatást.
2012. nov. 19. 07:21
 58/65 anonim ***** válasza:
régiek közül van aki megkapta már? :)
2012. dec. 4. 19:48
 59/65 A kérdező kommentje:

Még mindig nem kaptam meg..

Tegnap írtam egy emailt a felelősnek.. ma kaptam egy választ, hogy az utalás pár napon belül megtörténik..

Hát hajrá! :)

2012. dec. 5. 22:15
 60/65 anonim válasza:
Az már nagyon jó lenne! Kössz, hogy ide is leírtad!
2012. dec. 6. 05:21
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!