Az útravaló ösztöndíjról lehet már tudni valamit? 2012 első félévre vonatkozóan. Kik kerültek be? Mikor kerül kifizetésre?
rebeca elküldtem neked priviben a linket. Azokon az elérhetőségeken érdeklődtél?
De ide is beszúrom:
Rossz hír!
A legújabb infóm: "a továbbfutó UK és UE pályázatoknak még nem tudtuk utalni a II. félévi ösztöndíjat mert a forrás még nem áll a Támogatáskezelő rendelkezésére. Amint megkapjuk a forrást a minisztériumtól, azonnal utaljuk az iskoláknak."
Ezt az E-mailt kaptam a továbbfutó pályázatokkal kapcsolatban.
Az EMET oldalára kikerült felhívás:
"Tájékoztató a 2011/2012. tanév ún. továbbfutó pályázók II. félévre vonatkozó ösztöndíjainak kifizetéséről
Az Útravaló-MACIKA Ösztöndíjprogram esélyegyenlőségi alprogramjai keretében, a 2011/2012. tanévben az ún. továbbfutó pályázók II. félévre vonatkozó ösztöndíjainak kifizetése a 2012. évi költségvetési forrás terhére került megtervezésre. A támogatások kifizetése a minisztériumi átszervezések következtében késedelmet szenvedett.
Az átszervezés hangsúlyosan érintette a társadalmi felzárkózás területét, a szakmai feladatoknak a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztériumból az Emberi Erőforrások Minisztériumába történt áthelyezésével, majd a támogatáskezelői feladatoknak a Wekerle Sándor Alapkezelőtől az Emberi Erőforrás Támogatáskezelőhöz történt átkerülésével. A változtatással a jövőben a társadalmi felzárkózás területe is hatékonyabb és operatívabb módon lesz képes válaszolni a fokozott társadalmi igényekre.
Az elmaradt támogatások rendezésére várhatóan ez év december elején kerül sor. Szíves megértésüket és türelmüket köszönjük!"
Szóval elvileg december eleje a továbbfutóknál.
Még mindig nem kaptam meg..
Tegnap írtam egy emailt a felelősnek.. ma kaptam egy választ, hogy az utalás pár napon belül megtörténik..
Hát hajrá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!