Az útravaló ösztöndíjról lehet már tudni valamit?
2012 első félévre vonatkozóan. Kik kerültek be? Mikor
kerül kifizetésre?
21/65 A kérdező kommentje:
Még mindig semmi a 2.félévről..
Egy másik iskola már megkapta a mostani tanév első félévére vonatkozó papírokat.. de pénz ,ég ott sincs
22/65 womansport válasza:
Sziasztok!Pénteken sikerült beszélnem egy illetékessel. A Wekerle átadta az útravaló-macikát at Emberi Erőforrás Támogatáskezelőnek, erről a www.emet.gov.hu-n olvashattok. Itt minden alprogramhoz van külön ember és telefonszám, ahol érdeklődhettek. Egyelőre nem kapták meg a Wekerlétől a pénzt, ezért nem tudnak utalni második részletet:( Rákérdeztem, hogy akkor talán ne is számítsunk-e rá, de a válasz elől kitért a hölgy:P Annyit mondott még, hogy vannak iskolák, ahová tévedésből a 2. részletet utalták az első helyett ( 3 hónap helyett 5 hónap)és lehet, hogy a gazdaságis csak 3at fizetett ki...pl. nálunk... Én azt javaslom, hogy kezdjen el mindenki telefonálni a honlapon megadott embernek, talán ha megsokasodnak a számonkérések, lesz valami előrelépés! Sziasztok!
2012. szept. 23. 11:26
23/65 A kérdező kommentje:
Gratulálok nekik....
Köszönöm az infót! :))
24/65 anonim válasza:
Még én sem kaptam kíváncsi vagyok mi lesz belőle sőt én már el is ballagtam xd
2012. okt. 6. 13:35
25/65 anonim válasza:
Én ma beszéltem azzal a tanárral aki intézi az ilyen ügyeket, és ő is mondta, hogy ez katasztrófa... Szerinte megfog jönni előbb vagy utóbb a pénz, de hogy mikor azt nem lehet tudni ezek után... xD Tiszta szégyen amúgy.
2012. okt. 10. 20:32
még én sem kaptam pénzt:/
2012. okt. 11. 19:42
27/65 womansport válasza:
Elképesztő, hogy úgy írták ki az idei pályázatokat, hogy az előző évit még nem zárták le! Tegnap megjelent az "út a szakmához" is, közben meg még a tavalyi pénzünkre várunk! Vicc az egész! Jövőre majd átadja az EMET is valaki másnak, aztán lehet egymásra mutogatni, hogy ki miatt nem utalnak:P Én 2006 óta mentorálok, de ez volt az utolsó évem! Már több kollégám is kiszállt, mert most sem a gyerek, hanem az adminisztráció a fontos! Minden beszámoló legyen meg időre, tökéletesen, a pénz meg sehol. A legutolsók vagyunk a sorban, de a feladatokat legelsőnek kell megoldani! Gondolom valaki június óta "használja" a pénzünket és jót röhög rajtunk!
2012. okt. 13. 18:23
28/65 barnatizi válasza:
Sziasztok!
Fuksz Vilmos az illetékes, őt kell keresni ezügyben. De teljesen felesleges, mert nincs meg a forrás, nem tudnak fizetni. Mi még az első féléves ösztöndíjat sem kaptuk meg a 2011/2012-es tanévre vonatkozóan és van olyan tanuló, aki már kijárta a sulit és középiskolába jár. Többször beszéltünk velük telefonon és E-mailben is! NINCS PÉNZ!
De persze az idi ösztöndíjakat már kiírták, sőt a TV-ben is volt róla riport, ahol örömmel újságolta az Emberi Erőforrások Minisztériumának képviselője ezt. Persze azt nem tette hozzá, hogy még a tavalyi pénzeket sem fizették ki. És a röhej az, hogy már a visszautalási adatlapokat is feltették a Net-re. Mi pl. miből utalnánk vissza, ha egy fityinget sem kaptunk?
2012. okt. 15. 18:13
29/65 womansport válasza:
Sziasztok! Képzeljétek, ma délután hívott a főnököm, hogy megérkezett a hiányzó pénz! Az "Út a szakmához" és az "Út a középiskolába" pályázatok hiányzó részletei! Komolyan mondom, el sem hittem! Pénteken még azt mondták az emet-nél, hogy még mindig nem kapták meg a forrást,erre ma megküldték!
2012. okt. 24. 19:43
30/65 A kérdező kommentje:
Kapcsolódó kérdések: