Volt már az érettségi jelentkezés határideje? Lehet valamit tenni, ha lekéstem?
Figyelt kérdés
Ha jól tudom 25.éig lehetett jelentkezni érettségi vizsgára. Igaz ez? Lehet valamit tenni, ha lekéstem, hogy még idén érettségizzek?2012. febr. 26. 17:33
1/9 anonim válasza:
Persze. Októberben még lesz érettségi.
2/9 A kérdező kommentje:
de májusban már semmiféle képpen nem érettségizhetek?
2012. febr. 26. 17:42
4/9 anonim válasza:
február 24 volt a határidő,mint a felvételinél.
a májusiról lecsúsztál marad az októberi.
5/9 A kérdező kommentje:
nagy kár.. De köszi a gyors válaszokat. Legalább marad időm októberig felkészülni még jobban
2012. febr. 26. 17:48
6/9 anonim válasza:
azt olvastam, hogy van még valamilyen 8 napos határidő szerűség a jelentkezés után, de ennek utána kell érdeklődni mihamarabb
7/9 anonim válasza:
Így van. Én is olvastam ilyet, hogy még van 8 napod, hogy benyújts egy kérelmet a lekésett határidő miatt. Úgy hallottam általában elfogadják. Csak cselekedj minél előbb. Nézd meg pontosan mit kell tenned az oktatási hivatal honlapján:)
8/9 anonim válasza:
csupán egy kérdésem lenne, hogy lehet az ilyet lekésni? 4éve tudtad, hogy mikor fogsz érettségizni.
9/9 anonim válasza:
8. Gondolom már nem diákként érettségizett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!