Szóbelizek a Fazekasba (szerdán) és az elvárt tananyagnak kb 1/5ét tudom. Segítene valaki felkészülni?
Figyelt kérdés
ez amit kérnek, igaz 2010es, de szerintem nem nagyon változtatnak évenként az elvárásokban. Valaki segítene nekem elmagyarázni ezeket, hogy miket tartalmaznak, hogyan kell ezeket elmondani, esetleg aki a Fazekas Mihály Fővárosi Gimnáziumba jelentkezett már, és volt szóbelin esetleg elmondaná az élményeit, hogy milyen volt?
2012. febr. 24. 13:21
11/13 A kérdező kommentje:
megpróbálok egy jó szakmát választani :) Ha pedig jók a tanulmányaim megpróbálok kimenni és külföldön tovább tanulni. :)
2012. febr. 26. 12:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!