Miért nem csinálja meg a felvételi hitelesítést (felvi.hu)?
Korábban jelentkeztem felvi.hu-n, megcsinálta a gép a hitelesítést (ami kb 1 perc volt), letöltöttem a gépemre és kész is volt, postára adtam.
Azóta módosítottam, ezért egy új hitelesítő lapot kell készíteni, de már fél órája várok rá. Ezt az üzenetet írja azóta is:
A választott hitelesítési módnak megfelelő előkészítés folyamatban. Kérjük, szíves türelmét...
Gondolom a határidő előtt egy nappal igencsak le van terhelve a szerver, de már kezd gyanús lenni. Érdekelne, hogy másnak is ennyit kellett-e várnia.
velem is ezvan.. :S és már kezdek türelmetlen lenni emiatt mert szeretném már az egészet letudni.
amugy hogy van az hogy a jelentkezésre máig van határidő és a hitelesítésre 5.-éig? nem csak hitelesítéssel lehet jelentkezni? nem nagyon értem..
Velem is ugyanez van, csak várok a hitelesítő adatlapra...
Kb egy órája.
Ha valaki esetleg megoldja, illetve megtalálja a megoldást, a többiek érdekében írja már le, mit kell csinálni!
Szerintem a többiek nevében is mondhatom: nagyon megköszönném!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!