Miért jó az a vizsgáztatónak, ha a földbe tipor emberileg?
Egyik füleden be, másikon ki. Lehet, hogy felidegesítette az asszony reggel. Ő is ember.
Nekem volt olyan, hogy felálltam és mondtam, hogy visszajövök, ha megnyugodott. Meghúzott. Kértem másik vizsgáztatót, négyest kaptam.
Ilyen az élet.
Pont ilyen volt drága Panni nénink a Böszörményi szocpeden. Jaj, de szerettük...
Sajnos ezek az emberek zsigerből gonoszak. Minket is szívatott rendesen ez a drága asszony, ráadásul magát tartotta a szocmunka-szocped vonal lelkének...
Ne törődj vele... fog összeszorít, és ne lássa rajtad, hogy ha megbántott, mert nekik szerintem pont ez a lényeg.
Fel a fejjel! Messze még a vége?
én a kresz vizsgámon fogtam ki egy ilyet..én nem tűrtem ezt a bánásmódot, velem így senki nem bánhat, úgy beszéltem vele, ahogy ő velem.volt is nagy meglepetés mind az ő, mind a többi vizsgázó részéről, de ha már a 20-25 éves férfiak nem mertek kiállni magukért, akkor megtettem én.
az ilyen emberek szerintem a magánéleti sikertelenségeiket próbálják kiélni a munkahelyükön, kihasználva a hatalmi fölényüket.
l/17
Most vagyok túl egy ilyen szemétláda vizsgáztatón, államvizsgáztam, előtte szigorlatoztam nála, A-tól Z-ig kidolgoztam a tételemet mindkét esetben - baromira nem érdekelte, csak kötekedett. Ezért nem lett túl jó a diplomám eredménye, pedig mindkét alkalommal ötösre tudtam a tételt. Nagyon bánt....
Én még bírom is a strapát, de tényleg sokan jöttek ki tőle sírva.
Egyébként én is olyan szakmát tanultam, ahol szociálisan rászoruló emberekkel kell foglalkozni - én sem értem, miért ilyen szemetek ezen a területen a tanárok a hallgatókkal!!
Sajnos sok ilyen emberrel találkoztam már. Azt gondolom alapból ilyenek, nem csak pl. rossz napjuk van. Tapasztaltam is, hogy a legtöbbjük állandóan így viselkedik.
Ne vedd magadra, ez az ő szegénységi bizonyítványukat mutatja.
Nem nagyon lehet vele mit kezdeni, amikor teheted kerüld el. Nem érdemes velük ellenkezni, inkább bírd ki azt a kis időt, mert csak te jársz rosszul.
Engem is érdekelne mi váltja ezt ki emberekből, mit hisznek magukról...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!