Miért ér többet emberileg egy orvos vagy egy jogász, mint egy egyszerű hegesztő?
maximum a szakmáját többre tartják(bár ez is hülyeség, mert a legtöbb szakma nélkül bajban lennénk), de hogy emberileg...én orvostanhallgató vagyok és elmondom neked, hogy némely orvost emberileg semmire sem tartok. ennek nem a szakma a fokmérője, hanem az ember maga. láttam én már olyan orvost, aki alpári stílusban üvöltött egy szegény beteg öregemberrel(aki nem tudta megvédeni magát), hogy miért őt és miért akkor kereste meg, de azért a fehér borítékot elvette tőle. leköptem volna, már bocs.
szóval amit írsz nem igaz, hidd el.
Az a gond, hogy sokakban még az a tévhit él, hogyha diplomád van, akkor jól is keresel ( és sokan az alapján rangsorolnak, hogy mennyi a pénzed, ami a világ egyik legnagyobb hülyesége szerintem). Élő példa vagyok én: közgazdász végzettségem van és a párom a bútorasztalos szakmájával többet keres. De ez egy másik téma.
Nekem az határozza meg az embereket, hogy hogyan viselkednek, hogy bánnak a többiekkel. Sokaknak meg ez nem számít, csak az, hogy mondjuk van a neve előtt egy Dr. Szerencsére a mi osztályunkban ilyen nincs. Most volt a 10 éves találkozónk és mindenki jól érezte magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!