Mi a véleményetek Michael Schumacherről? Emberileg, és a teljesítmény alapján is kérdezem.
Sziasztok!
Szerintem az egyik legnagyszerűbb ember! Hatalmas tisztelője vagyok, nekem Schumi a példaképem! Mert az az akaraterő és küzdőszellem ami a bajnokot jellemzi. Vesenyzőként pedig csak azt tudom mondani, hogy már mindent elért és senkinek sem kell bizonyítania. Dicséretes, hogy visszatért és az eredmények alapján sem adja fel. MICHAEL SCHUMACHER IST DER KÖNIG!!!
12/L
Ági
a szememben megutáltatta magát azzal hogy visszajött
annak idelyén sem volt akkora hűdenagy tehetség csak gyenge pilóták voltak kürülötte...de aztán jön Alonso ugyebár és scumika lecsúszott a trónrol...
A legeredményesebb valaha.
Gyenge csapatok voltak körülötte? A világverő Benettontól (amivel Bergerék se tudtak nyerni utána) átment a középcsapat Ferrarihoz, és azt is felvitték a csúcsra!
Az a futam, amikor visszavonult, a legnagyobb verseny volt, amit láttam, másfélszer körözött le mindenki mást utolsóról jött fel 4.-re. Ez ám a küzdeni tudás!
http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__versenyek-olimpi..
Nem régiben feltett kérdés, szépen kitaglalja:)
Emberileg sokat változott (előnyére!), amióta nem ő az aktuális címvédő. Régen egy öntörvényű, arrogáns és nagyképű figura volt, az utóbbi időben (2007-2008 környéke óta) sokkal visszafogottabb, szerényebb és szimpatikusabb is - legalábbis szerintem.
A teljesítménye alapján nyilvánvaló, hogy a sportág egyik legnagyobb alakja (mondom ezt úgy, hogy finoman szólva sem rajongok ám érte!), egy rakás rekordot tart amit egy darabig nem fog megdönteni senki. Amióta visszatért nem tud érvényesülni és valóban, Rosberg meggyőzőbb. Ha csak a versenyek izgalmáért és a vezetés öröméért ült vissza a cockpitbe, akkor ez nem katasztrófa, de azért mindenképpen negatívum és kicsit elhalványítja a korábbi sikereit is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!