Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Mi a véleményetek Michael...

Mi a véleményetek Michael Schumacherről? Emberileg, és a teljesítmény alapján is kérdezem.

Figyelt kérdés
Mit gondoltok az idei és tavalyi teljesítményéről? Korábban soha egyetlen csapattársa se volt még a közelében sem, és mindig az autója valós teljesítményén felül teljesített, mostanában viszont Rosberg főleg az időmérőkön rendre megveri.
2011. aug. 21. 13:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
25%

Sziasztok!

Szerintem az egyik legnagyszerűbb ember! Hatalmas tisztelője vagyok, nekem Schumi a példaképem! Mert az az akaraterő és küzdőszellem ami a bajnokot jellemzi. Vesenyzőként pedig csak azt tudom mondani, hogy már mindent elért és senkinek sem kell bizonyítania. Dicséretes, hogy visszatért és az eredmények alapján sem adja fel. MICHAEL SCHUMACHER IST DER KÖNIG!!!

12/L

Ági

2011. aug. 22. 11:58
 2/12 anonim ***** válasza:
42%

a szememben megutáltatta magát azzal hogy visszajött

annak idelyén sem volt akkora hűdenagy tehetség csak gyenge pilóták voltak kürülötte...de aztán jön Alonso ugyebár és scumika lecsúszott a trónrol...

2011. aug. 22. 12:58
 3/12 MrPifta ***** válasza:

A legeredményesebb valaha.

Gyenge csapatok voltak körülötte? A világverő Benettontól (amivel Bergerék se tudtak nyerni utána) átment a középcsapat Ferrarihoz, és azt is felvitték a csúcsra!

Az a futam, amikor visszavonult, a legnagyobb verseny volt, amit láttam, másfélszer körözött le mindenki mást utolsóról jött fel 4.-re. Ez ám a küzdeni tudás!

2011. aug. 22. 21:01
 4/12 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__versenyek-olimpi..

Nem régiben feltett kérdés, szépen kitaglalja:)

2011. aug. 23. 10:14
 5/12 anonim ***** válasza:

Emberileg sokat változott (előnyére!), amióta nem ő az aktuális címvédő. Régen egy öntörvényű, arrogáns és nagyképű figura volt, az utóbbi időben (2007-2008 környéke óta) sokkal visszafogottabb, szerényebb és szimpatikusabb is - legalábbis szerintem.

A teljesítménye alapján nyilvánvaló, hogy a sportág egyik legnagyobb alakja (mondom ezt úgy, hogy finoman szólva sem rajongok ám érte!), egy rakás rekordot tart amit egy darabig nem fog megdönteni senki. Amióta visszatért nem tud érvényesülni és valóban, Rosberg meggyőzőbb. Ha csak a versenyek izgalmáért és a vezetés öröméért ült vissza a cockpitbe, akkor ez nem katasztrófa, de azért mindenképpen negatívum és kicsit elhalványítja a korábbi sikereit is.

2011. aug. 24. 08:59
 6/12 anonim ***** válasza:
Egyszerűen csak a kocsi szar schumi túl sokat akar kihozni belőle aminek rendre bukás lesz a következménye
2011. aug. 26. 12:14
 7/12 PÁL/INKA válasza:
Van 1 elmélet miszerint a gyenge autóval a szerényebb kvalitású versenyző teljesít jobban míg k tehetségesebb csak szenved az autójával. Ez jelen esetben is így van Schumival. Majd ha a merci össze tud rakni 1 normális kocsit és akkor is gyengélkedik amíg a csapattársa az első helyért küzd akkor tényleg elvesztette tudása javát de szerintem csak nem kapott a képességeihez méltó járgányt ezért gyengélkedik.
2011. aug. 27. 15:18
 8/12 anonim ***** válasza:
ez egy idióta elmélet
2011. aug. 27. 18:57
 9/12 PÁL/INKA válasza:
Pedig pár évvel ezelőtt pont így volt Hamilton és Kovalainen esetében mikor a mclaren elcseszte az autót és akkor rendszerint Kovalainen teljesített jobban pedig jelen esetben nem vitás hogy melyik a jobb kvalitású versenyző.
2011. aug. 27. 21:27
 10/12 bundabotrány válasza:
Teljesítmény? Csoda volt a multkori 5.-dik hely!
2011. aug. 31. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!