FONTOS! Nem akarok iskolába menni. Mit csináljak?
Már unom, nem tudom magam normálisan kipihenni meg semmi. A szülő ugye csak hármat igazolhat, ebből nekem van kettő. Vagyis úgy kettő, hogy utána kiderült, hogy ofő azt igazolta, de aláírta amit anyám írt. Orvosnál az éven csak egyszer voltam, de akkor is csak úgy, hogy kitaláltam, hogy megy a hasam. Nincs miért orvoshoz menni és szerintem csak úgy nem adna igazolást. Most mit csináljak?
Azért tudok most írni, mert nincs első órám.
14/L
Basszus...nem is érdemes tőletek semmit kérdezni!
Ki mondta, hogy bukok 5 tantárgyból, a többi meg kettes? Most mondtam, hogy nem vagyok lógós. Mindig jártam normálisan suliba.
Képzeld, az előbb a mamád írta ki azt a kérdést, hogy ma nincs kedve elmenni dolgozni, mit csináljon, hogy ne vágják ki a munkahelyéről. Abban az esetben ugyanis nem lesz pénzetek, és nektek, gyermekeknek nem lesz kajátok, meg fűtés és internet és egyebek!
Majd belátta, hogy nem teheti meg, ezért tetszik-nem tetszik, mégiscsak elment a munkahelyére!
Mond, hogy höemelkedésed van, fáj a fejed! egyiknek sem tud utánna nézni, most ugyis egy csomo beteg van, nem hiszem, hogy kételkedne, nálunk is mindenki az ágyat nyomja.
Szerintem ne fogd vissza magad, ha nincs kedved ne menj be, ettöl még nem leszel munanélküli meg ilyesmi. Diák vagy még megteheted :)!
Üdv: Egy suli òta dolgozó 24 éves 3 szakmával aki imádott tanunlni, de utált suliba járni!
Nem akarlak megbántani és ne vedd támadásnak, de:
A felnőtteknek az a dolguk hogy eljárjanak dolgozni, független attól hogy aznap épp mennyire nyűgösek, fáradtak, a főnök is épp őket találja meg minden h.lyeséggel.
A gyereknek pedig az a dolga hogy iskolába járjon, független a fáradságtól, hisztizéstől, feleléstől, dolgozatírástól.
Hidd el szivesen maradna otthon mindenki, de ez nem így működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!