Másnak is ilyen nehéz volt fent maradnia a záróvizsgája előtt?
Szerintem menj aludni.
Én is vizsga előtt voltam a legálmosabb.
5, akkor is, ha aludtam, akkor is ha ott ültem.
Nem volt értelme fenn maradni.
A lényeg, hogy meglegyen.
A vizsga előtti éjszaka már szigorúan alvás!!! Mentem neki szigorlatnak úgy, hogy végigtanultam az előző éjszakát... hülyeség volt...
Az első államvizsgámra tán' két hetet tanultam, de előtte kidolgoztam a tételeket magamnak, ráadásul két szakirányon tanultam párhuzamosan, szóval dupla államvizsgám volt, három nap eltéréssel. A következő héten meg felvételiztem mesterképzésre. A mester záróvizsgájára kevesebb időm volt, rengeteg szakirodalommal, és sok-sok tétellel. De aztán sikerült, sőt nagyon jól sikerült.
De a tanulós éjszakák azok szörnyűek voltak... tudtam, hogy tanulni kell, de közben már bármit megtettem volna, hogy ne kelljen. Záróvizsga előtt két nappal hajnalban már számítógépes játékokat játszottam, miközben hallgattam vissza a hanganyagokat, amik a tételekhez tartoztak... Látványosan tudtam kínlódni. :D
Kitartás Neked!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!