Lehet valaki év közben magántanuló?
Figyelt kérdés
pl most2012. febr. 14. 07:46
2/9 anonim válasza:
igyis ugyis csak indokolt esetben lehet valaki magántanuló. ugy felkapták ezt, hihetetlen. csak az lehet magántanuló aki hivatalos iratokkal alátámatszja az indokokat. de még az se nagyon. jegyző bírálja el, 80%ot visszadobnak.
3/9 Andizsuzsi válasza:
Ez butaság, amit írtál. Magántanuló szülő kérésére bárki lehet, az intézmény igazgatója dönt. Ha a Gyermekjóléti Szolgálat nem ellenzi, az engedélyt megkapja. Persze aki amúgy sem járt iskolába, ne számítson rá.
4/9 Lestat_626 válasza:
Persze, bármikor. Nekem egyik osztálytársam magántanuló lett... persze igazából semmi különösebb baja sincs. Hétvégén megy bulizni, (akkor nincs semmi baja, khmmm) nem jár be vizsgázni, de mindenki csak ejnye-ejnyézik neki, meg ilyenek. :) Úgyhogy annyira nem lehet szigorú az elbírálás...
5/9 anonim válasza:
A gyermekjóléti szolgálat rádjár hetekig, ha jól végzi a dolgát, majd jegyzőhöz is továbbítja az elemzésedet. legalábbis 4 éve így volt. nekünk volt a lakásunkon, többször is, stb, nekem is el kellett menni hozzá, majd pszichológushoz, majd pszichiáterhez, majd aztán ..nem lett belőle semmi.
6/9 Andizsuzsi válasza:
Én iskolatitkár vagyok, mindig is volt magántanulónk, egynek sem kellett pszichológushoz mennie. Ha nem ismeri a gyermekjóléti szolgálat, eleve olyan papírt ad ki, hogy nem tartozik az ellátott gyerekek közé.
7/9 anonim válasza:
akkor most hazudok, vagy mi? :DD
8/9 Andizsuzsi válasza:
Azt nem mondtam. Azt mondtam, ahogy nálunk történik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!