Hogy győzhetném meg anyukám h magántanuló lehessek?
A gondolkodásmód alapján (nem sértő hangnemben) feltételezem hogy elég fiatal vagy még.
A "majd ha milliomosok leszünk" mondatot úgy kell értelmezni, hogy majd akkor lehetsz magántanuló ha megteheted a sok pénz miatt, hogy buta és oktalan maradsz az életed végéig, mert nem jársz iskolába. Attól hogy nem jössz ki a többiekkel nem szabad feladni a tanulást, mert most lesz 5-6 rossz éved, de a következő 50-60 ne teljen rosszul emiatt.
Ez azért nem így megy, az hogy antiszociális vagy, nem jó indoklás, nem is fogadják el.
Ha a sulival van bajod, íratkozz át másikba.
Azzal meg, hogy elmenekülnél, csak annyit érnél el, hogy életképtelen leszel egész életedre, és sehova nem tudsz beilleszkedni. Mindenki ismer olyat, aki bántja, csúfolja, piszkálja, mégse bújik haza, hanem kiáll magáért.
Anyádnak igaza van, próbálj meg felnőtt módon gondolkodni inkább.
Kedves utolsó !!!
Én magántanulóként kezdtem a középsulit, 9. osztályt sikeresen végeztem, aztán a következő évben a 10. osztályt decemberben befejeztem, mert akkor voltak a féléves vizsgáim és én az egész éves anyagot megtanultam, és 3 hónap alatt "kijártam" a 10.-et, a 11.-et pedig ugyan így. Majd következő évben a többi osztálytársammal sikeresen leérettségiztem, minden tantárgyból 4-est kaptam, kivéve matematika, mert az sose ment igazán.
ÉS AZT MIND ÚGY, HOGY SOHA A BÜDÖS ÉLETBEN NEM FIZETÜNK MAGÁNTANÁRNAK, én magam otthon tanultam, mindenféle segítség nélkül...
Szerinted aki magántanuló, az hülye is?
* fizettük. elnézést a hibáért.
Most pedig az orvosi egyetemre készülök...
ja, és sosem fizettünk le tanárt, vagy ilyesmi... Ez mind a saját szorgalmamon én önfegyelmemen múlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!