Hogy győzhetném meg anyukám h magántanuló lehessek?
Figyelt kérdés
Anya nem engedi, de ha már felhozom már akkor is kiborul azt mondja h szó sem lehet róla(azt mondta ha majd milliomosok leszünk csak akkor -.- nem értem hisz ha valaki magánsulis nem kell érte fizetni nem ?)... Nem jövök ki az o.társaimmal elég csendes vagyok nem tudok velük beszélgetni próbálok de az olyan erőltetett, meg hát nem egy olyan személy van akik minden napomat el tudják rontani mert folyton beszólogatnak stb... meg hát most járok pszichológushoz mert van egy két olyan dolog amit nem tudtam feldolgozni, és most nekem ezek az o.társak nem igazán hiányoztak h itt bunkózzanak velem. Arra is gondoltam h megkérem a házi orvosom h írjon anyunak levelet vagy fogalmam sincs szerintetek ?2012. febr. 7. 20:58
11/14 anonim válasza:
Ebben maximálisan igazad van. Én mondjuk beteg voltam, azért kellett így végeznem a sulit.
Az osztálytársaim is mindig mondták, hogy mekkora jó nekem...
Hát, én személy szerint inkább suliba jártam volna mint a kórházba :)
Nekem is van magantanulo ismerosom, akivel vizsgakon talalkoztam mindig, 19eves es 10.osztalyos, szerintem o sem fog leerettsegizni soha, mondjuk kissebbsegi es gyanitom gyereke van otthon... :/
12/14 Doneis válasza:
Tudom hogy elég régi ez a kérdés de azért hátha válaszol nekem valaki. Azt szeretném megtudni hogy akkor végül kell valami pénzt fizetnie a szülőnek hogy a gyereke magántanuló legyen? Vagy csak a tanárjaim döntése kell hogy magántanuló lehetek e? Csak mert pánik betegségem van ami most alakult ki és elájulok a metrón és a buszon és nem tudjuk a szüleimmel együtt hogy mi lenne a megoldás. Kipróbáltam már mindenféle nyugtatót vastablettát is szedek a vérszegénységemre és már megőrít hogy semmi nem használ. Másfél órát utazok a sulimig Pestre így ha valami történik velem senki nem tud gyorsan értem jönni. Ezért szeretném megtudni a kérdéseimre a választ hogy hátha ez lenne a megoldás.
13/14 anonim válasza:
Azt nem tudom, hogy mi lenne jó megoldás, én nem vagyok magántanuló. Az egyik barátnőm is pánikbetegség miatt lett magántanuló, de aztán meggyógyult és most már jár suliba. Idén fog érettségizni, kitűnő tanuló.. Szóval nála bevált.:)
14/14 anonim válasza:
Ilyen problémák miatt nem lehetsz magántanuló. Csak ha pl tartós beteg vagy, szüleid sokat vannak külföldön munka miatt stb. Ja és a magántanuláshoz nem kell milliomosnak lennetek ugyanis nem azt jelenti a magántanuló h mindenből van külön tanárod (bár lehet ha akarod) hanem h otthon megtanulod magadtól az anyagot(ha nincs pénzetek külön tanárra bejárhatsz az iskolába 1-2 órára vagy megírhatod a dogákat és akkor kevesebb lesz a vizsga anyag).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!