Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Másnak is rosszul sikerült az...

Másnak is rosszul sikerült az érettségije, pedig hiába volt négy évig jó tanuló? Nem fognak ferde szemmel nézni ránk a tanárok?

Figyelt kérdés
2009. jún. 3. 14:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Hogy sikerült? És akkor megmondom, hogy mennyire rossz a helyzeted. Szerintem amúgy könnyű volt a matek/töri/magyar.
2009. jún. 3. 14:58
 2/5 A kérdező kommentje:
Matekból négyes voltam idén, előtte mindig hármas, az érettségi épphogy hármas lett. Angolból is négyes voltam, most az is hármas lett, a többi jól sikerült:)
2009. jún. 3. 15:00
 3/5 anonim ***** válasza:
igen például nekem rosszul sikerültek az irásbeliim! Két nyelvvizsgám van, erős négyes tanuló voltam, még se vettem komolyan az érettségit, elvicceltem az egészet és most meg van az eredménye! Tudod, mit? Engem nem érdekel, a lényeg, hogy felvesznek arra a szakra, ahova menni akarok, mivel tavaly, meg azelőtt is nagyon alacsony volt a ponthatár. Tehát mindegy hogyan sikerült az érettségim, az meg, hogy az iskola hirnevén foltot ejtettem, nos túlélhető:)
2009. jún. 3. 16:53
 4/5 anonim ***** válasza:
én 8 osztályos gimibe jártam6járok 8évig kitűnő és jeles voltam most ott tartok h nemh 10 de ha 28körömmel kaparnék akkor sem vesznek fel szerintem jogra:S:S eléggé igazságtalannak érzem ez így sztem nem fair legalábbis szerintem nem ezt érdemeljük mert énis tanultam végig +érettségikre is...el vagyok keseredve
2009. jún. 5. 23:11
 5/5 anonim válasza:

Szia!

Én is ebben a hajóban evezek. Idén érettségiztem, és, bár 4 évig bezsebeltem a első dijakat év végén, most mégis viszonylag rossz lett az átlagom. Én végig úgy éreztem, hogy kihoztam magamból a maximumot az irásbeliken, de valamiért ez most nem volt elég. A kőbunkó osztálytársaim magasabb jegyeket kaptak mindenből. Nagyon bánt, és szégyellem magam a tanáraim előtt. Irj légyszi, hogy te hogy tudtad túltenni magad ezen. Köszi előre is:)

2011. júl. 5. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!