Ezért fog haragudni a tanárom?
Azért bemehettél volna. Szerintem nem haragudott volna, ha késel. Nálunk is az volt, hogy kicsit csúnyán néztek rád, aztán kész.
Majd kérj tőle bocsánatot, ha legközelebb találkozol vele. Biztos nagyra fogja értékelni. :)
Én egyetemista koromban számtalanszor ugrottam be órára késve, volt, amikor csoportosan, mert előtte a legtávolabbi épületben volt óránk. Ha 300 fős előadó, ami tömve volt, akkor csendesen meghúztam magam (meghúztuk magunka), ha csak szeminárium, amiről egyedül késtem, akkor kopogtam, bementem, köszöntem, elnézést kértem, megkérdeztem, beülhetek-e még, és ezzel el is volt intézve. Egyetlen tanárunk volt, aki bezárta az ajtót belülről, miután beért a terembe - na ha éreztem, hogy nem érnék oda időben, oda el sem indultam.
A csoporttársaid nem tudták előtte megmondani, hol tartják az előadást? Vagy milyen iskolába jársz, általános, közép vagy felsőoktatás? Csak mert egyetemen már nem aggódsz, hogy haragszik-e a tanár (ott inkább azon, hogy vajon megjegyzi-e az arcodat), középiskolában és általánosban meg általában egy épületben vannak az órák.
De ettől függetlenül nem hiszem, hogy haragszik, max beírt hiányzónak.
általános.8.o.
de egy versenyre tanultunk volna,de neki még 7.órába volt órája.remélem .de bemenni,oda,van egynéhány bunkóság.de hát,ő is,mit mondott volna:S.nekem ez nem volt óra,csak pluszba kellett volna.csak az a baj,hogy holnap lesz vele órám,de legszívesebben a szeme elé se kerülnék.:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!