Nektek tetszik az angol nyelv?
Figyelt kérdés
csak azért kérdem mert én nem tudom tetszik nekem az irodalmi nyelv (Shakespeare,stb.) de olyan nehéznek tűnik2012. febr. 5. 21:13
1/8 anonim válasza:
Nekem tetszik,és személy szerint nem találom nehéznek.
Sokkal könnyebb,mint a német.
3/8 A kérdező kommentje:
és szerintetek mi a szépsége?
2012. febr. 5. 21:41
4/8 A kérdező kommentje:
mármint hogy számotokra miért szép?
2012. febr. 5. 21:41
5/8 anonim válasza:
Én rühelltem anno az angolt... de nagyjából megszerettem. Logikus, és egyszerű, épp ezért könnyű tanulni, sok helyen hasznosítható és a hangzása sem olyan rossz... mondjuk az olasz szebb :D
6/8 anonim válasza:
Én régen szerettem de már kezdem egyre jobban utálni
7/8 A kérdező kommentje:
és miért?
2012. febr. 9. 19:11
8/8 anonim válasza:
Én általánosban tanultam meg angolul. Most vagyok tizedikes és nem rég kellett egy különbözeti vizsgát csinálnom, ezért egész nyáron németet tanultam. Plusz a nyáron voltam Olaszországban nyaralni és egy picit olaszt is tanultam.
Ezek után szerintem az angol a legjobb és ezt szeretem a legjobban. Könnyű, de ahogy tanulod kezd bonyolodni. Van benne egy csomó hülye igeidő (a múltban, a jelenben és a jövőben is van asszem 3-4)
A német annyiban jobb, hogy nincs ilyen sok igeidő, de sokkal bonyolultabb a nemek és a toldalékok miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!