Osztálytársam azt mondta, fakt nélkül nem lehet emeltezni magyarból (vagy nagyon rossz eredménnyel). Ez igaz? 11. -esek vagyunk.
Baromi nagy különbség van a középszint és emelt szint között. Egyáltalán nincs átfedés, emelten BÁRMIT kérdezhetnek, az összes nevesebb költő összes műve előkerülhet.. Ha faktra jársz is nagyon nehéz, nem hogy anélkül.
Én annyit tudok javasolni, hogy ha nem vagy faktos, akkor felejtsd el az emelt magyart.
Most már Nektek kötelező emelt szinten érettségizni valamiből?
Én akkor érettségiztem, amikor bevezették a kétszintűt. Ott hagytam a magyar faktot egy hónap után, mert kevésnek tartottam, amit leadtak anyag, és unatkoztam. Érettségizni sem emelt szinten érettségiztem belőle.
Barátnőm töri faktos volt, emelt szinten érettségizett, sokat készült nagyon.
A vége az lett, hogy én jobban jártam a nem emelttel, mint ő az emelttel.
Kedves utolsó válaszoló! Eléggé félretájékozott vagy! 2013-tól szinte minden szaknál meg lesz adva egy vagy több tárgy, amire kötelező lesz a megadott tárgyakból emelt érettségi, enélkül lehetetlen lesz bekerülni a hallgatóknak.
A kérdező amúgy sem ezzel kapcsolatban tett fel kérdést, de a válaszodra reagálva itt megtalálsz mindent, hogy tájékozottabb légy!:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!