2012es felvételi magyarból fogalmazásnál miről írtatok? (8. osztály)
Figyelt kérdés
én Cameron Poe (con air)2012. jan. 21. 19:14
14/26 anonim válasza:
Én is Katnissről akartam írni, de végül, mivel kevés időm volt, gyorsan összedobtam valamit Harry Potterről. Katniss kicsit összetettebb karakter számomra, rajta elidőztem volna egy 15-20 percet.
16/26 anonim válasza:
Én A Szent Johanna Gimiből Cortezről írtam :3
17/26 anonim válasza:
Nekem sikerült a fogalmazásra hagyni kb 6 percet aztán gyorsan bevillant az agyamba herkules, arról a pityukáról írtam valamit xD
A sztoriját se tudtam csak azt hogy erős volt mint a bunyós pityu :D
18/26 A kérdező kommentje:
Amúgy én nem írtam 10-12 mondtatot szerintem, bár nem maradt időm mexámolni, de be tudtam fejezni. Viszont csak az utolsó sor maradt üresen, hosszabb mondatokat írtam inkább.
2012. jan. 22. 19:29
19/26 gtgunár válasza:
Brian-ről a Brian életéből, de egyik haverom Chowderről írt a másik haverom Sub zero-ról a mortal combatból a többiek közül volt aki Scooby dooról írt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!