Aki már megírta, hogy készült fel a felvételire (8. osztály)?
Otthon szinte sehogy. Ált. suliban volt felvételi előkészítő matekból meg magyarból, ott oldottuk meg az előző évek felvételi feladatsorait. Meg a MAXIM Kiadónak vannak direkt erre szóló gyakorló könyvei (szövegértés + felső tagozatos matek). Az a lényeg, hogy tudd a típusfeladatokat. 2010-ben felvételiztem, matek 24 + magyar 38 = 62 pontos lett. Remélem, neked ennél sokkal jobb lesz, sok sikert! =)
16/L
Köszi!!
Én járok matekból egy középsuliba felvételi előkészítőre
Magyarből sehova nem járok ha az úgy is könnyű lesz XD
Előkészítőre jártam magyarból és matekból, a saját sulimba. A magyar nagyon durva volt, meg is lett az eredménye, a matek előkészítő nem volt egy nagy durranás, de szerencsére az is jól sikerült. Ezeken kívül otthon nem tanultam semmit.
A korábbi évek feladatsorait mindenképpen csináld meg, az a legjobb gyakorlás, plusz nem árt ha jól tudsz fogalmazni (ha annyira nem megy, gyakorold), magyarra az eléggé kell.
17/L
uuuuuuuuuuh , holnap lesz én is megcsináltam mindent és jártam előkészitőre (mind a kettőből) és a tipus feladatokat tudom :)(remélem)!!!!! csak nagyon izgulok:( !!
Remélem eredményes leszek ! és meglesz majd az eredménye a tanulásomnak :)
Üdv:mészi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!