1/6 anonim válasza:
és ki fogja megvenni az ipad-eket amikor sok gyereknek cipőre sincs pénze?Amúgy egyfelől jó másfelől viszont nem,nekem nem tetszik h helyettesíteni akarják a könyveket.
2/6 anonim válasza:
Szerintem ha nem is iPad, de egy jó ebook olvasó jó lenne iskolába. A következőképp képzelem el: elsőben a gyerek kapna egy ebook olvasót ami a suli tulajdona. Ha elhagyja vagy elromlik, akkor ki kell fizetnie, egyébként pedig a tankönyveket (a munkafüzeteket nyilván nem) ebook formában kapná meg. Sokkal de sokkal olcsóbb lenne ez a szülőknek és hosszútávon az államnak is.
3/6 anonim válasza:
iPad... Na ezek után végképp minden óra facebookozásba torkollana.
Egy rendes ebook dolog, ahogy 2. mondta jó lehet, de egy ilyen kütyü tuti nem.
4/6 anonim válasza:
az utolsó hozzászólást megcáfolnám, nálunk le van tiltva a facebook, telefonról se lehet elérni, ha wifis
5/6 anonim válasza:
Ohh és ugyan mennyiből áll kijátszani azt, amit egy átlag mezei rendszergazda csinál a sulikban... :)
Na meg meg lehet ügyeskeni, hogy a mobilról vegye a netet az iPad és akkor a mobilnet ketyeg és ugyan ott vagyunk, lehet nagy képernyőn facebookozni az óra alatt...
6/6 A kérdező kommentje:
Szerintem teljesen mindegy, mert eddig az okostelefonokkal facebookoznak órán, szóval ez eddig sem változna.
Inkább arra volnék kíváncsi, hogy ez pénzügyileg hogy lehetne megoldható, és hogy a felvetett "drága a papír" probléma valós-e, és ez az iPad megoldás-e az, ami tényleg tudná forradalmasítani a közoktatást.
2012. jan. 20. 20:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!