Szerintetek ezt a tempót tudom majd tartani?
Figyelt kérdés
persze nnekem kéne tudnom, de nem vagyok még tapasztalt. első éves vagyok egyetemen, germanisztika szakon. összesen 15 db 1 óra 40 perces órát vettem fel, és elég sűrű az órarendem. fél 4 előtt nem végzek, sőt egyszer 7-kor, és 5-kor is. reggel 8ra megyek, és mac egy 2 órás szünetem lesz a nap végéig. lehetne lazáb is ha nem hajtanék ösztöndíjra. felvettem orosz nyelvet is, ami heti 2x 1 óra 40 perc. nem lenne muszáj, de engem érdekel. összesen 34 kreditem van. szerintetek? az 1. félév jóval lazábbnak tűnt, ez nem tudom milyen lesz. nem akarom túlterhelni magam. szerintetek adjak le pár nem kötelező tárgyat? vagy az oroszt? vagy próbálljam meg, hogy mennyit bírok?2012. jan. 19. 18:42
1/3 A kérdező kommentje:
bocsi a helyesírási hibákért, utólag már feltűnnek.
2012. jan. 19. 18:43
2/3 anonim válasza:
Ha az osztondijra hajtasz es szeretsz tanulni, biztosan birnad, kerdes hogy megeri-e, mert szabadidod nem marad. En egy targyat legalabb leadnek a helyedbe. Egyebkent nem ugy van, hogy plusz, minusz 10% lehet a kredited? Tehat ha atlagban egy felevbe 30-at kell felvenni, akkor felvehetsz 27-et es 33-at. Azt hittem ez mindenhol igy van, ezek szerint nem.
3/3 A kérdező kommentje:
nem. nálunk van akinek 38 kredite van. hát még gondolkozok rajta
2012. jan. 23. 19:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!