Mi a teendő abban az esetben ha én a koliban állatot szeretnék tartani?
Koliban tuti nem tarthatsz állatot.
És ez közegészségügyi okok miatt van ezalól az állatorvosi egyetem sem felmentés.
Sőt a gépészmérnök jelöltek sem vihetnek fel olajos motordarabokat hiába tradicionális gépész iskola is van Mo.-n...
Még azon is meglepődnék, ha albiban tolerálnák, mert sok helyen még azt sem szeretik, ha valaki más ottalszik...
és akkor most válljak meg a "legközelebbi rokonaimtól" ???? abba biztos belehalnék :( akkor mégis mit teygek?? és kedves utolsó ,te mégis akkor mit teszel az állataiddal??
Nekem szükségem van rájuk. Akkor nem megyek egyetemre....
Hát igen, nálunk egyszerűbb volt a helyzet, mert nagyon szeretik a macskáimat, bár én szereztem őket, meg mindig rám volt kenve, hogy minek hoztam ide ennyi macskát mikor takarítani kellett utánuk, de manapság már úgy van, hogy ha elutaznak és hazamegyek vigyázni rájuk, akkor egyfolytában azzal cseszegetnek, hogy biztos nem figyelek oda eléggé, és ott kell kint ülniük egy órát mire beengedem, megetetem-e rendesen, beengedem-e a szobába stb. Szóval én nyugodtam hagytam őket, amúgy is hazajártam hetente.
Más választásod pedig nincs. Vagy otthon hagyod őket, vagy más gazda után nézel, vagy őrülten számolsz, hogy miből fizess egy olyan kiadó szobát, ahova lehet állatot vinni. Pl. dolgozd át az egész nyarat, ahogy tudod, tegyél el minden fillért, vegyél fel diákhitelt, otthonról is csak adnak valamennyi pénzt vagy valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!