BGF-ről és BKFről kérnék véleményeket?
hát a BGF-PSZF eléggé "belegebedős"... persze szorgalmi időszakba megy a buli, de az bukik is félévkor az rohadtélet :DD
én tanultam végig és úgy jártam havi 1-2X bulizni és így leszek olyan 3.6 os átlagú..
4esné jobb nemsok van legalábbis elsőbe kb senki
sztem nehéz, de megcsinálható akit érdekel a számvitel, matek, pénzügy meg szorgalmas :)
egyéként aki kevésbé az, annak minimum 4-5 év mire végez. vagy kihullik még az első 1-2 félévbe.
ez se véletelnül születettté NAGYON is van alapja, nem csak a poén..
Én BKF-re jártam komm.szakra, de vannak most is ott ismerőseim más szakokon. Szerintem minden szakon vannak könnyebben, meg nehezebbe teljesíthető tárgyakat, meg hát nyilván ha a szorgalmi időszakban egy szót nem tanulsz, úgy nehéz lesz.
Szerintem ha dolgozni akarsz suli mellett, akkor levelezőre menj, mert nappalival nem nagyon lehet összeegyeztetni teljes munkaidős állást.
Amúgy én már akkor is nagyon szerettem a BKF-et, amikor odajártam, de szerintem azóta csak még jobb lett mindenben, de szerintem menj el nyílt napra, ha érdekel a suli: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!